Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiţii RAJA şi de infrastructură la Mihail Kogălniceanu

ro

20 Feb, 2013 23:25 4255 Marime text
Kogalniceanu_Anca_Belu.jpgRegia Autonomă Judeţeană de Apă Constanţa va începe în curând lucrările de reabilitare şi modernizare a reţelei de apă şi canalizare de la Mihail Kogălniceanu.

Primarul Ancuţa Belu susţine că proiectul prevede şi amenajarea unei staţii de epurare şi este în valoare de 9 milioane de euro.

În afară de proiectul celor de la RAJA, primarul Ancuţa Belu aşteaptă şi implementarea altor programe de infrastructură la fel de importante. Şefa autorităţii locale susţine că la această dată sunt în curs de evaluare ofertele pentru amenajarea drumurilor de exploatare agricolă de la Mihail Kogălniceanu.

kogalniceanu_lucrari_canalizare.jpgDe asemenea, din aprilie vor începe lucrările la reabilitarea şi amenajarea Centrului de Tineret, proiectul fiind derulat prin Zona Metropolitană. Şefa autorităţii locale a menţionat şi că licitaţia pentru realizarea lucrărilor de pietruire şi asfaltare, finanţate prin Hotărârea de Guvern numărul 577, s-a ţinut deja.

Amintim că proiectul aprobat de Executiv este în valoare de 16.400.000 de lei şi prevede asfaltarea drumurilor din localităţile Piatra, Palazu şi din cartierele noi din Mihail Kogălniceanu, pe o distanţă de 13 kilometri. Ancuţa Belu a adăugat că, din vară, de la preluarea mandatului de primar, a tratat cu prioritate aceste lucrări, mărturisind că în satele Piatra şi Palazu tronsoanele care urmează să fie asfaltate sunt de pământ, foarte puţine fiind aduse la stadiul de piatră. În schimb, în cartierele noi din Mihail Kogălniceanu se va interveni pentru reabilitarea drumurilor, asfaltul fiind puternic deteriorat. Primăriţa a explicat că din 2014 vor fi asfaltate şi celelalte artere din Mihail Kogălniceanu, aceasta după ce RAJA va finaliza amenajarea reţelei de canalizare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii