Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:20 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eroii neamului, cinstiţi de locuitorii şi aleşii locali ai comunei Cumpăna

ro

29 May, 2014 00:00 1879 Marime text
La fel ca în toată ţara, în comuna Cumpăna, astăzi, sunt celebraţi eroii neamului. Consiliul Local Cumpăna, împreună cu primarul, economist Mariana Gâju, organizează astăzi un eveniment prilejuit de „Ziua Eroilor“, zi marcată cu ocazia sărbătorii Înălţării Domnului. De la ora 11.00, în faţa Monumentului Eroilor din faţa Casei de Cultură, preoţii comunei oficiază o slujbă de pomenire a eroilor neamului.

De asemenea, la cele două monumente ale eroilor vor fi depuse coroane de flori. „Fiecare dintre noi avem o consideraţie şi un respect cu totul deosebit faţă de eroii căzuţi la datorie pe câmpul de luptă, iar pe eroii care încă mai sunt printre noi îi evocăm ori de câte ori avem prilejul. Veteranii de război din comuna Cumpăna, declaraţi cetăţeni de onoare prin hotărâre de Consiliu Local, vor fi premiaţi cu suma de 100 de lei“, a declarat primarul de la Cumpăna, economist Mariana Gâju.
Nici ieri, localitatea nu a fost lipsită de evenimente. Aleşii locali, împreună cu grădiniţele cu program normal „Sfânta Maria“ şi „Grădiniţa Florilor“ au organizat „o oră în lumea micilor sanitari“. În total, 48 de prichindei s-au întrecut ieri în a ne arăta cât de sănătoşi pot creşte câştigând bătălia cu microbii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii