Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stiripesurse.ro Elena Udrea e FALITĂ! Decizia luată de procurori

ro

07 Apr, 2015 16:43 2016 Marime text
Elena Udrea e falită! Procurorii au decis să pună sechestru asigurător pe toată averea sa, scrie stiripesurse.ro. Astfel, sub sechestru sunt 27 de terenuri intravilane si extravilane din București și Călărași, printre ele si 6 terenuri primite de la soțul ei în urma partajului, 2 autoturisme folosite cândva de Elena Udrea, 2 imobile din București, precum și părți sociale printre care și acțiunile de la firma care administrează moșia de la Nana.

Procurorii au pus sechestru şi conturile Elenei Udrea, în care fostul ministru are peste 300.000 de euro.
 
În dosarul "Gala Bute", Elena Udrea a fost acuzată inițial de abuz în serviciu, tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite și luare de mită. Ulterior, DNA a pus-o sub acuzare pentru alte trei infracțiuni de luare de mită.
 
Elena Udrea a fost arestată preventiv în acest dosar pe data de 25 februarie.
 
Toate aceste bunuri rămân sub sechestru până când o instanță judecătorească va da o decizie definitivă în cele două dosare. Dacă va fi găsită vinovată, atunci o parte vor merge în custodia statului.

Integral pe STIRIPESURSE.RO.

Sursa: STIRIPESURSE.RO
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii