Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:08 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victorii pentru HC Farul şi HC Dobrogea Sud în Divizia A

ro

07 Dec, 2015 00:00 1228 Marime text


Ambele echipe constănţene care joacă în Divizia A de handbal masculin, HC Dobrogea Sud şi HC Farul, au câştigat meciurile susţinute, ieri, în etapa a 12-a a campionatului (penultima din tur). Liderul clasamentului, Dobrogea Sud, s-a impus cu 30-20 (11-7) pe terenul echipei de pe locul trei, HC Buzău 2012, constănţenii având un parcurs perfect (30 de puncte, după zece victorii din tot atâtea meciuri). În etapa viitoare, HC Dobrogea Sud va întâlni la Constanţa CSM Bucureşti II, a şaptea clasată, cu 18 puncte.
 
HC Farul a întâlnit ieri la Constanţa LPS Piatra Neamţ, formaţia care ocupă antepenultima poziţie, a 12-a. „Marinarii“ s-au impus cu 37-20 (21-11), graţie golurilor reuşite de Loghin - 6, Lekovic - 6, Savu - 5, Amaximoaie - 4, Cârchea - 3, Marcu - 2, Pană - 2, Cristolovean - 2, Duşa - 2, Stoian - 2, Militaru - 1, Stankovic - 1 şi Ion Cătălin - 1. În 12 partide, constănţenii au şapte victorii şi cinci înfrângeri.  
 
„Un test bine-venit. L-am privit ca pe un antrenament bun, dar am şi încercat să nu luăm prea multe goluri. Voiam să nu primim mai mult de 15,  dar nu am reuşit, în condiţiile în care am rulat întregul lot. Ne-am fi dorit mai mult din acest meci. Au apărut multe greşeli de prindere - pasare, ceea ce denotă puţină relaxare. E clar că băieţii sunt cu gândul la sărbători, mai e şi o singură etapă, dar în care noi vom avea meci dificil, fiind nevoiţi să jucăm şi fără cei doi muntenegreni, care vor părăsi ţara, pentru obţinerea vizei“, a declarat antrenorul principal al HC Farul, Eden Hairi. Echipa constănţeană se află pe locul şase în ierarhie, cu 21 de puncte, iar în etapa viitoare se va confrunta în deplasare cu CS de la Alpinism la Turism Vicov Bucovina (locul 11, cu 6 puncte).  
 
Sursa foto: Facebook (Handbal Club Farul Constanţa)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii