Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis Halep, Niculescu și Cîrstea vor începe sezonul 2016 la Shenzhen, iar Begu la Brisbane

ro

24 Nov, 2016 11:53 1796 Marime text
Jucătoarele române de tenis Simona Halep (4 WTA), Monica Niculescu (38 WTA) și Sorana Cîrstea (80 WTA) vor începe sezonul 2016 în circuitul profesionist feminin la turneul de la Shenzhen (China), care va debuta pe 1 ianuarie, anunță site-ul WTA.
 

La Shenzhen principala favorită va fi poloneza Agnieszka Radwanska, numărul trei mondial, care a câștigat titlul anul trecut. Halep, campioana din 2015, va fi a doua favorită. Monica Niculescu s-a impus de două ori la dublu, în 2014 alături de Klara Koukalova (Cehia) și în 2016 alături de americanca Vania King.
 
Irina Begu va participa la turneul de la Brisbane, care va debuta și el pe 1 ianuarie. Liderul mondial Angelique Kerber (Germania) va fi principala favorită a competiției de la Antipozi. Vor mai evolua Dominika Cibulkova (Slovacia), surprinzătoarea câștigătoare a Turneului Campioanelor, Karolina Pliskova (Cehia), Garbine Muguruza (Spania) etc.
 
Americanca Serena Williams va lua startul la Auckland, turneu care începe pe 2 ianuarie și la care va fi cap de serie numărul unu. La turneul din Noua Zeelandă va evolua și sora sa Venus, care va fi a doua favorită.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii