Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şedinţă la FC Farul. Ce au spus jucătorii şi antrenorii după dezastrul de la Brăila

ro

01 Mar, 2016 00:00 3692 Marime text

 
Constantin Gache, Ion Barbu şi Gică Mina, antrenorii FC Farul, au avut, ieri, o şedinţă cu jucătorii pe seama evoluţiei cu mult sub aşteptări a echipei în meciul cu Dacia Unirea Brăila, încheiat cu înfrângerea umilitoare a „marinarilor“, scor 0-4.
 
Partida a fost întoarsă pe toate feţele şi se speră ca, de vineri, de la meciul cu Bucovina Pojorâta, care va avea loc la Constanţa, echipa să joace conform aşteptărilor, iar jucătorii „să fie alţii“ şi să arate că la Brăila a fost un accident. Fotbaliştii au spus că-şi vor revizui atitudinea, că mingea e la ei acum. S-a căzut de acord că obiectivul încă nu e compromis, dar că trebuie ca „marinarii“ să arate şi pe teren că au experienţă şi că pot juca bine.
 
Aseară, era aşteptată şi o întrevedere între Giani Nedelcu, preşedintele Consiliului Director al clubului, şi membrii staff-urilor administrativ şi tehnic ale clubului. „Vrem să stabilim ce s-a întâmplat, ce a dus la rezultatul de la Brăila“, a spus Auraş Braşoveanu, preşedintele executiv al FC Farul.

Trei absenţe cu Bucovina Pojorâta

În meciul cu Bucovina Pojorâta, care se joacă vineri, de la ora 12.00, pe stadionul „Farul“, constănţenii nu îi vor putea folosi pe fundaşul Doru Bratu (eliminat, cu roşu direct, la Brăila), pe atacantul Sorin Chiţu (golgheterul formaţiei) şi pe mijlocaşul Ninel Corcoveanu, ambii în proces de refacere, după accidentări. Un alt mijlocaş, Adrian Ionescu, va putea evolua, accidentarea sa de la Brăila (unde a fost lovit la genunchi, ceea ce a necesitat schimbarea sa în repriza a doua) nefiind gravă. Lui Ionescu nu i s-a umflat genunchiul şi se speră ca de astăzi să înceapă pregătirea. Corcoveanu va reveni după meciul cu Pojorâta (la Suceava), iar Chiţu probabil că după Suceava, în partida cu SC Bacău.

Termen la Tribunal

Ieri, la Tribunalul Constanţa, s-a judecat un nou termen în dosarul care are ca obiect procedura insolvenţei, iar ca materie - faliment şi în care FC Farul figurează ca debitor. Pe 12 octombrie 2015, instanţa a admis cererile a cinci dintre foştii fotbalişti ai clubului, privind drepturi băneşti neachitate (Robert Neagoe, Marian Miulescu, Daniel Ochia, Marco Enciu şi Bogdan Straton) şi a dispus începerea procedurii falimentului. FC Farul a contestat această decizie, iar la înfăţişarea de ieri, potrivit lui Auraş Braşoveanu, „s-a luat act de faptul că s-au făcut plăţi şi s-a dispus către cine să fie direcţionate următoarele“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii