Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:26 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sâmbătă, CSU Neptun - Gloria Buzău. E derby la Constanţa! Intrare liberă la meciul dintre primele două clasate în Divizia A

ro

12 Jan, 2018 11:59 1676 Marime text
 Primele două clasate în ierarhia seriei A din Divizia A de handbal feminin, SCM Gloria Buzău şi CSU Neptun Constanţa, se întâlnesc, sâmbătă, de la ora 14.00, în Sala Sporturilor din Constanţa, în derby-ul etapei a 16-a a campionatului, prima din retur
 
Echipa buzoiană conduce în clasament cu punctaj maxim, 42, având 14 victorii din 14. În tur, Gloria a învins CSU Neptun cu 28-25 (12-8), înfrângerea fiind una dintre cele două înregistrate până acum de trupa de pe litoral, care a acumulat 36 de puncte în clasament, după 12 victorii şi două eşecuri.
 
„Tratăm partida cu Gloria Buzău ca pe oricare alta. Meciul are aceeaşi importanţă ca şi celelalte confruntări de până acum. E adevărat că se întâlnesc primele două clasate, în derby-ul seriei, dar, aşa cum le-am spus şi fetelor, trebuie să ne facem jocul nostru şi să nu ne gândim că avem în faţă echipa de pe locul întâi. Nu vreau să le arătăm foarte mult respect în joc. Mi-aş dori să vedem un handbal de calitate, iar la final să câştige cea mai bună formaţie, iar aceea să fie CSU Neptun“, a declarat Ionuţ Puşcaşu, antrenor al CSU Neptun, alături de Lăcrămioara Ilie.
 

Fără reţinere!

 
Intrarea la partida de sâmbătă este liberă. Ionuţ Puşcaşu le-a cerut handbalistelor constănţene să joace cu încredere. „În tur, fiind şi meciul de debut în campionat, fetele au evoluat cu o oarecare reţinere şi «frică», cum nu îmi doresc să văd mâine (n.r. astăzi). Ce se întâmplă pe teren depinde doar de ele. Vor avea în faţă jucătoare care au tot două mâini şi două picioare, deci nu e nicio diferenţă între cele două formaţii“, a arătat antrenorul. CSU Neptun a încheiat anul 2017 cu o victorie, dispunând pe teren propriu, în etapa a 15-a, de CSU Ştiinţa Bucureşti cu 28-22. Meciul s-a jucat pe 27 decembrie, iar jucătoarele de pe litoral au avut pauză doar până pe 3 ianuarie, din pricina programării campionatului, prima etapă din noul an jucându-se pe 13 ianuarie.
 

Apel către suporteri

 
„Pentru noi, într-un fel, a fost mai bine, că am beneficiat de continuitate în pregătire, iar fetele nu au avut prea multă pauză, astfel încât să o luăm de la capăt cu pregătirea, ca după o vacanţă mai lungă. Mi-aş dori ca, sâmbătă, publicul constănţean să ne fie alături în număr mare, întrucât avem un meci greu. Ar fi important să beneficiem de susţinerea de la ultimul meci acasă, cu Ştiinţa Bucureşti. Am înţeles că Gloria Buzău vine cu un autocar de suporteri“, a precizat Ionuţ Puşcaşu.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii