Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:46 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Săgeata întâlneşte Steaua pe stadionul „Farul”, iar interesul fanilor este enorm „Trebuie să jucăm cu inima”

ro

22 Mar, 2014 00:00 1574 Marime text
Săgeata Năvodari şi campioana Steaua se întâlnesc mâine, la Constanţa, pe stadionul „Farul”, în etapa a 24-a a Ligii 1. Meciul începe la ora 19.00, iar vânzarea biletelor merge foarte bine, fiind toate şansele ca partida să se joace cu casa închisă.
 
Jucătorii Săgeţii se pregătesc să dea o replică pe măsură campioanei şi liderului clasamentului, cu 55 de puncte. „Este o partidă pe care trebuie să o jucăm cu inima. Întâlnim cea mai bună echipă din campionat, care-şi merită locul din ierarhie. Formaţia cu cea mai bună tranziţie, atât pozitivă, cât şi negativă. Steaua are un ritm extraordinar, viteză foarte bună şi, la un moment dat, te macină până greşeşti. Pe atac rapid e letală. Este agresivă şi recuperează repede mingea. Când atacăm, trebuie să fim cu ochii în patru şi în apărare, pentru că Steaua te poate lovi oricând. Putem avea şanse doar dacă punem şi noi probleme. Trebuie să fim foarte organizaţi şi să acoperim foarte bine terenul. Nu trebuie să ne limităm la faza defensivă, iar din acţiunile noastre de atac trebuie să scoatem cât de mult putem. Trebuie să fim o echipă scurtă şi să nu dăm spaţii. Avem şansa noastră şi credem în ea. Respectăm Steaua, dar cred în forţa grupului nostru şi în faptul că ne putem autodepăşi. Am mare încredere în jucători”, a declarat antrenorul principal al Săgeţii, Cătălin Anghel. Sunt mari şanse ca stadionul „Farul” să fie plin la ora partidei.

Organizatorii au pus în vânzare 15.200 de bilete, iar în prima zi, miercuri, fanii au cumpărat 4.000! Vânzarea a mers la fel şi în zilele următoare, ieri după-amiază managerul general Aurelian Băbuţan spunând că mai erau disponibile între 6.000 şi 7.000 de bilete. Dacă nu se vor epuiza între timp, tichetele se găsesc şi astăzi, şi mâine, după programul: la Constanţa - astăzi, între orele 10.00 şi 19.00, la casele de bilete ale stadionului „Farul”; la Năvodari - astăzi şi mâine, între orele 10.00 şi 17.00, la stadionul „Flacăra”. „Îmi dau seama că vor fi mulţi suporteri stelişti, dar sunt convins că vor veni şi mulţi oameni din Năvodari, care iubesc această echipă. Ar fi un lucru extraordinar să batem Steaua. Le-am cerut jucătorilor să fie foarte conectaţi. Steaua e favorita meciului, dar sperăm să o surprindem. Primarul Nicolae Matei ne-a ajutat foarte mult şi sunt sigur că vom fi mulţumiţi financiar şi în cazul unui rezultat favorabil. Nu ne stă gândul la prime, dar Nicolae Matei ştie să ne motiveze”, a mai spus Anghel. Tehnicianul năvodărean este de părere că starea terenului va fi un dezavantaj pentru ambele echipe, dar mai mare pentru Steaua, în condiţiile în care este echipa cu calitate mai mare. Cu o zi înainte, pe stadionul „Farul” se va juca şi meciul Farul - Rapid, din Liga a 2-a. „Sper ca terenul să arate mai bine decât la meciul cu FC Vaslui. De la Steaua lipseşte Tătăruşanu, dar cred că nu se va simţi, pentru că şi Niţă e foarte bun”, a mai spus Anghel. Săgeata are 24 de puncte în clasament şi ocupa locul 13 înaintea primelor meciuri ale etapei.
 
Nu au nimic de pierdut
 
Mijlocaşul Săgeţii Silviu Pană a spus: „Întâlnim cea mai bună echipă din România, una foarte bine organizată, campioana şi liderul la azi al clasamentului, astfel că va fi un meci foarte greu. Trebuie să speculăm fiecare greşeală a ei. Sânmărtean e cel mai tehnic jucător din ţară, scoate foarte uşor om din joc, aşa că trebuie să ne dublăm foarte bine în preajma lui. Nu avem nimic de pierdut în acest meci. Trebuie să fim mai atenţi în faţa porţii. Am pierdut nemeritat cu FC Vaslui, iar cu Viitorul puteam câştiga. Cu Steaua ne putem demonstra valoarea”.
 
Restricţii de circulaţie
 

În condiţiile în care meciul începe la ora 19.00, mâine, în intervalul orar 17.00 - 21.00, în imediata apropiere a stadionului, pe străzile Primăverii, Ion Andreescu şi Panait Cerna, traficul rutier va fi restricţionat. Măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor vor fi asigurate de peste 200 de jandarmi de la Gruparea Mobilă Constanţa. Accesul în stadion se va face începând cu ora 18.00. Pentru prevenirea unor eventuale incidente, echipaje auto vor patrula pe principalele bulevarde şi străzi, în timpul afluirii şi defluirii publicului înspre şi de la stadion.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii