Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:40 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luptătorii Eduard Chelariu şi Cristi Stoica, din Constanţa, învingători în gala Superkombat de la Bucureşti (galerie foto)

ro

14 Nov, 2016 00:00 4754 Marime text
Dintre cei trei luptători din Constanţa care au evoluat, sâmbătă seară, la Bucureşti, în ultima gală Superkombat a anului, doi, Eduard Chelariu (CS Pontica; antrenor, Daniel Asaftei) şi Cristi Stoica (Tai-Chi-Do-Ryu Constanţa; antrenor, Marcel Ilaşcu), au reuşit să câştige. 
 
Într-un meci din partea a doua a evenimentului, World Grand Prix, Chelariu a dispus la categoria -72,5 kg, de Mervin Rozenstruik (Surinam). „Am avut o partidă grea, dar am fost bine pregătit şi am câştigat. Am întâlnit un adversar foarte puternic, însă l-am incomodat, nu l-am lăsat să-şi facă jocul. Altfel, mi-ar fi fost mult mai greu“, a spus Eduard.
 
Cristi Stoica a evoluat în secţiunea New Heroes, învingându-l la categoria -77 kg pe românul Cristian Rotar. „Am avut un nivel bun din punctul de vedere al pregătirii. În ultimele două săptămâni, am făcut pregătire intensă. Încă de la cântar am simţit că e meciul meu“, a precizat Cristi Stoica.
 
Al treilea constănţean care a urcat în ring în capitală, Alex Filip (Oyama Karate; antrenor, Marius Burlacu), l-a întâlnit în World Grand Prix, la categoria -77 kg, pe David Garulo (Spania), în faţa căruia a pierdut. „A fost un meci echilibrat. Primele două reprize au fost egale pentru arbitri, 10-10, iar a treia, 10-9 în favoarea spaniolului, un luptător foarte experimentat şi foarte bun, dublu campion mondial, cu 20 de victorii (dintre care 16 prin KO) şi o singură înfrângere. A fost o lecţie pentru mine şi mergem mai departe fără nicio problemă. Ultima perioadă a fost încărcată, susţinând multe meciuri într-un timp scurt. Voi semna un nou contract cu Superkombat, pentru anul viitor, şi pregătim un nou an puternic“, a declarat Alex Filip.

Sursa foto: Facebook
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii