Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:54 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Giani Nedelcu se întoarce marţi din Germania Farul a programat duminică un joc-şcoală

ro

07 Feb, 2015 00:00 2028 Marime text
Antrenorii Farului, Marian Dinu, Ion Barbu şi Gică Mina, au programat, mâine, un joc-şcoală între componenţii lotului. Tehnicienii vor să înceapă partida la ora 11.00, rămânând de văzut pe ce teren se va disputa aceasta: fie pe arena secundă din complexul sportiv propriu, fie pe terenul sintetic (dacă vremea va fi nefavorabilă).

De marţi, 3 februarie, „marinarii“ se pregătesc în regim de cantonament, cu două antrenamente pe zi, având baza la un hotel din Mamaia. „Marian Dinu este foarte mulţumit de modul în care a decurs pregătirea, sub toate aspectele. Băieţii au lucrat şi pe plajă, şi pe teren, şi în sala de forţă. Sunt motivaţi şi au arătat angajament total. Miercuri, 11 februarie, la finele cantonamentului, vom trage concluziile. Avem în acest moment un lot de 26 de jucători, care s-a întregit cu atacanţii Marco Enciu şi Alexandru Grigoraş“, a declarat preşedintele executiv al Farului, Auraş Braşoveanu.
Potrivit acestuia, Giani Nedelcu, preşedintele Consiliului Director al clubului constănţean, se simte bine în urma operaţiei pe care a suferit-o în Germania, la piciorul stâng. „Giani Nedelcu va rămâne internat până marţi, 10 februarie, după care revine în ţară“, a spus Braşoveanu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii