Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:44 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Transport gratuit pentru suporteri FC Viitorul joacă astăzi la Ovidiu cu CSU Craiova

ro

10 Sep, 2015 00:00 1753 Marime text
Echipele FC Viitorul şi CSU Craiova, aflate pe locurile 3 (cu 16 puncte), respectiv 9 (cu 9 puncte) în clasamentul Ligii 1, se întâlnesc astăzi, de la ora 19.00, la Ovidiu, pe stadionul central al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“, într-un meci contând pentru Cupa Ligii. Meciul e transmis în direct de Digi Sport 1 şi Dolce Sport 1.

Biletele de intrare se pot achiziţiona la preţurile de 20 de lei (la tribuna 0), 15 lei (la tribuna I), 10 lei (la tribuna a II-a) şi 5 lei (la peluza I). Astăzi, programul de vânzare al tichetelor este următorul: între orele 10.00 şi 16.00 - de pe bulevardul Mamaia numărul 208, subsol (lângă Hotel GMG), din Constanţa; de la Play Sports Bar (strada Căpitan Dobrilă Eugeniu numărul 19A, zona Cireşica), din Constanţa; de la restaurantul Savorys, din Ovidiu; de la magazinul oficial din incinta Academiei Hagi, de la Ovidiu; între orele 16.00 şi 19.30 - de la casele de bilete ale stadionului central din Complexul Academiei Hagi, de la Ovidiu.

FC Viitorul va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocare tip cursă specială (tur - retur), pe traseul Palatul Copiilor (Constanţa) - stadion central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarele vor pleca din 15 în 15 minute, începând cu ora 17.00. Ultimul transport va pleca la ora 18.15. Returul suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.

CSU Craiova va veni la Ovidiu fără directorul tehnic Sorin Cârţu, cel care, ieri, şi-a reziliat pe cale amicabilă contractul cu clubul. Echipa va fi condusă de pe bancă în continuare de antrenorul principal Emil Săndoi, dar, potrivit unor surse, conducerea echipei l-ar dori în locul acestuia pe tehnicianul italian Cristiano Bergodi.
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii