Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:15 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DJST Constanţa, despre incidentele de la jocul dintre HC Dobrogea Sud - Dinamo

ro

28 Apr, 2017 15:36 4199 Marime text
Ca urmare a incidentelor de la jocul de handbal din data de 26 aprilie, dintre echipele HC Dobrogea Sud Constanţa şi CS Dinamo Bucureşti, Directia judeţeană pentru Sport si Tineret Constanta transmite că, în parteneriat cu Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa, Brigada Mobilă de Jandarmi Constanţa şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa au realizat mai multe întâlniri cu organizatorii de competiţii sportive (structuri sportive/cluburi sportive), reprezentanţii firmelor private de pază şi protecţie cu care acestea au încheiate contracte de prestări servicii, pentru a li se aduce la cunoştinţă condiţiile de organizare ce le revin pentru siguranţa şi protecţia participanţilor, conform Legii nr. 412008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor sportive.
 
„În acest sens, fiecare organizator de competiţii sportive (club sportiv/firmă de pază) are aprobat un plan de acţiune de către Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Constanţa pentru fiecare joc oficial şi responsabil pentru aplicarea acestuia. Ne adresăm participanţilor direcţi şi indirecţi la competiţiile sportive şi facem un apel ferm la discernământ urmând ca DJST Constanţa, ca administrator al Sălii Sporturilor din Constanţa, să ia noi măsuri pentru semnalizarea căilor de evacuare în incinta bazei sportive.
 
În speranţa că acest incident a fost unul izolat, vă asigurăm că DJST Constanţa dezaprobă astfel de comportamente la un eveniment sportiv”, se precizează într-un comunicat de presă.


Sursa foto: captura Facebook Dinamomania 


Citeşte şi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii