Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:42 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Daniel Iordachi şi Akan Cherim, suspendaţi câte şase etape în urma meciului Unirea Topraisar - Vulturii Cazino

ro

03 Oct, 2014 00:00 1564 Marime text
Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Constanţa a judecat, ieri, faptele neregulamentare care au apărut la meciurile de fotbal disputate, în ultimele zile, în judeţ.

La partida Unirea Topraisar - Vulturii Cazino Constanţa, din etapa a noua a Ligii a IV-a, Seria Est, deciziile au fost: cele două cluburi au fost amendate cu câte 500 de lei, meciul le-a revenit gazdelor cu 3-0, formaţiei Vulturii Cazino i-au fost scăzute trei puncte din clasament, jucătorii Mihai Călin (Topraisar) şi Adrian Smarandache (Vulturii Cazino) au fost suspendaţi câte trei etape, iar alţi doi fotbalişti, Daniel Iordachi (Topraisar) şi Akan Cherim (Vulturii Cazino) au primit câte şase etape de suspendare. Echipa Vulturii Cazino a făcut însă recurs.
Programată marţi, partida de la Topraisar a fost întreruptă şi nu a mai continuat în minutul 83, la scorul de 3-2 pentru Unirea, după ce au avut loc incidente (la care au participat jucători şi spectatori), în urma cărora oaspeţii au refuzat să mai continue meciul. Brigada de arbitri nu a avut însă nimic de suferit.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii