Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:02 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSS1 Constanţa a avut evoluţii deosebite la Naţionalele de scrimă „Un mare Da! pentru Daria Olteanu“

ro

03 Jul, 2014 00:00 2827 Marime text
Clubul Sportiv Şcolar nr. 1 (CSS1) din Constanţa a obţinut cinci medalii la Campionatul Naţional de scrimă pentru copii, de la Bucureşti (trei de aur, una de argint şi una de bronz), ocupând locul 2 în clasamentul cluburilor de la întrecerea din capitală.

„Mă aşteptam la aceste rezultate. Obiectivul nostru a fost de şapte medalii şi aproape l-am atins. Nu au urcat pe podium, nici la individual şi nici pe echipe, fetele de 13 ani. În rest, sunt foarte mulţumit şi-i felicit pe sportivi. Au concurat copii între 9 şi 13 ani. Sunt mititei, mai au de muncă. Încă nu au început să înveţe scrima, ca să spunem aşa, dar sunt foarte buni, copii de caracter, care chiar vor să facă sport“, a declarat Ion Niţulescu, antrenor la CSS1, alături de Monica Marinescu.
La Bucureşti, au luat aur Maria Stan (la categoria 8-9 ani), echipa masculină de 12-13 ani  (Rareș Echimenco, Armand Moșescu, Marco Pelin şi Bogdan Scrieciu) şi Daria Olteanu (la 10-11 ani). Pe treapta a doua a podiumului s-a clasat Eva Marinescu (învinsă în finală de Maria Stan), iar bronzul i-a revenit la individual lui Bogdan Scrieciu. „Bogdan şi-a făcut datoria şi la individual, şi la echipe, cu care am şi câştigat. Marco Pelin s-a întâlnit cu Scrieciu pentru a accede în primii patru, în medalie, şi a câştigat Scrieciu, că aşa-i în scrimă, a fost mai bun în ziua respectivă. Un mare Da! pentru Daria Olteanu, care a fost senzaţională. A câştigat concursul de 11 ani cu devotament şi cu dăruire, având meciuri la limită. A fost foarte bună şi foarte tare. Iar la nouă ani, finala a fost constănţeană, Maria Stan - Eva Marinescu“, a mai spus Ion Niţulescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii