Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:35 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campioana joacă luni în Liga 1 Gică Hagi-"Mergem încrezători la Botoșani"

ro

23 Sep, 2017 13:46 1472 Marime text
Campioana en-titre a Ligii 1, FC Viitorul, aflată în prezent pe locul nouă în clasament, cu 14 puncte, susține meciul din etapa a 12-a a Ligii 1 luni, 25 septembrie, de la ora 18.00, în deplasare, cu FC Botoșani, ocupanta poziției a cincea, cu 20 de puncte.  
  
Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, este de părere că echipa să va avea un meci greu, dar pe care îl poate încheia neînvinsă. 
  

 "E o deplasare grea, contra unei echipe foarte bune, în special acasă. A avut un parcurs extraordinar până acum, o respectăm foarte mult, dar suntem încrezători și abordăm meciul fără frică. FC Botoșani e sus în clasament pe merit și trece printr-un moment bun, dar nimic nu e imposibil", a spus Hagi. 

  

 "Ne-am propus să nu pierdem la Botoșani, contra unei echipe bune, de play-off. Trebuie să fim concentrați și să ne facem jocul. Victoria cu Juventus București ne-a dat moral pentru confruntarea de luni", a spus și fundașul Răzvan Horj. 

  

 "Mentalitatea noastră e să luăm fiecare meci în parte și să încercăm să-l câștigăm. FC Botoșani nu e mai slabă după plecarea lui Golofca, are un start bun de campionat și o tratam că atare", a precizat mijlocașul Doru Dumitrescu. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii