Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:09 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aria Ultra către Giani Nedelcu „Cerem imperativ actualului patron să devină un adevărat finanţator, şi nu un banal creditor“

ro

25 Aug, 2016 00:00 2048 Marime text


Suporterii FC Farul din grupul „Aria Ultra“ au emis un comunicat „referitor la situaţia critică în care a ajuns FC Farul”. Fanii îi cer hotărât lui Giani Nedelcu, preşedintele Consiliului Director, să facă tot ce e posibil pentru a evita desfiinţarea.
 
„Pentru noi, au contat mereu mai mult faptele decât vorbele! Totuşi, credem că este important să ne precizăm din nou poziţia cu privire la situaţia în care se regăseşte FC Farul, club ajuns în premieră să joace în Liga a 3-a (după 42 de sezoane în primul eşalon al fotbalului românesc) şi aflat sub spectrul falimentului şi, deci, al dispariţiei definitive. În aşteptarea deciziei instanţei din data de 3 octombrie, vom fi alături de clubul iubit în continuare, cu acelaşi devotament pe care l-am arătat şi în anii aceştia grei. Cerem imperativ actualului patron să devină un adevărat finanţator, şi nu un banal creditor, să-şi asume greşelile trecutului (cum ar fi forţarea unei promovări iluzorii, în locul achitării datoriilor), să întreprindă toate acţiunile necesare pentru rezolvarea situaţiei financiare a clubului şi să nu precupeţească niciun efort pentru evitarea desfiinţării. De asemenea, în ciuda situaţiei financiare precare, sperăm ca FC Farul să evolueze onorabil, fie şi în al treilea eşalon al fotbalului românesc. Cu Farul până la moarte!“, se arată în comunicat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii