Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:27 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

20 de ani de viață, marcați printr-o coregrafie spectaculoasă „Farul Constanța și Aria Ultra sunt familia mea!“ (galerie foto + video)

ro

14 Aug, 2020 00:00 5536 Marime text
  • Grupul de suporteri Aria Ultra, din Peluza Marină. a împlinit 20 de ani pe 22 martie 2020.
  • Fanii ar fi dorit să sărbătorească evenimentul la meciul de la Constanța cu ASU Politehnica Timișoara, din sezonul trecut.   
 
Aria Ultra, unul dintre grupurile organizate de suporteri ale FC Farul Constanța care compus Peluza Marină, au etalat o coregrafie spectaculoasă pentru a marca împlinirea a 20 de ani de viață. 
Cei din Aria Ultra ar fi dorit să sărbătorească frumoasa vârstă pe 22 martie a.c. (atunci când grupul a făcut 20 de ani), la meciul de la Constanța cu ASU Politehnica Timișoara, din sezonul trecut, care, inițial, fusese programat în aceeași zi. Din pricina crizei coronavirusului însă, care a dus la încetarea, pe perioadă nedeterminată, a tuturor competițiilor fotbalistice de pe teritoriul României, sărbărorirea, printr-o frunoasă coregrafie, a celor 20 de ani, a fost amânată și a fost pusă în scenă acum. „Astăzi (n.r. pe 22 martie) ar fi trebuit să avem parte de o aniversare în zi de meci, însă, după sistarea campionatului, nu putem să ne bucurăm de meciul cu cei de la Timișoara. Cu toate acestea, rămânem în picioare printre ruine! ARIA ULTRA' - 20 ani! 22 martie 2000 - 22 martie 2020, continuăm din ce în ce mai activ! Va urma...“, a fost mesajul Aria Ultra, din urmă cu aproape cinci luni.

„Rămânem în picioare printre ruine“

„Având în vedere că sezonul, pentru Farul, s-a încheiat fără spectatori și nu am apucat să afișăm coregrafia pregatită pentru 22 martie 2020, am fost nevoiți să o facem din nou în afara stadionului. Rămânem în picioare printre ruine - Aria Ultra' - 20 ani!“, au postat cei din Aria Ultra acum, cu ocazia spectacolului de sunet, lumină și culoare. „Farul Constanța și Aria Ultra sunt familia mea!“, a fost sloganul la ordinea zilei.

Sursa foto: Facebook (Aria Ultra) 

Citește și:
 

Fanii FC Farul. „Înainte!“ Grupul Aria Ultra a împlinit 20 de ani. N-a mai avut parte însă de aniversare în zi cu meci

 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii