Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:32 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Shapir Structures a lansat o oferta speciala pentru locuintele ieftine (galerie foto + video)

ro

16 Jun, 2010 03:07 9796 Marime text
cap_4.jpgMazăre: „Cu Shapir lucrăm de nouă ani la programul de asfaltare şi fac una dintre cele mai bune lucrări din toată ţara"

Primarul Radu Mazăre a fost prezent, ieri, la inaugurarea showroom-ului israelienilor de la Shapir Structures, din cartierul de locuinţe ieftine pentru tineri.

 

Venit la volanul jeep-ului său, edilul a fost însoţit de viceprimarii săi. Gabi Stan şi Decebal Făgădău, dar şi de o parte dintre angajaţii Primăriei. Invitat să taie panglica de inaugurare, primarul a refuzat: „Ce, o tăiem de două ori? Nu, o să tăiem atunci când o să fie gata blocul". Apoi a intrat în imobil, dar şi în apartamentul finisat şi mobilat de cei de la Shapir pentru a le arăta doritorilor exact calitatea pe care le-o oferă. Încântat de ceea ce vede, şeful administraţiei publice locale, însoţit de suită, a început să analizeze apartamentul. A intrat în baie şi a glumit că într-o cadă ca aceea la care se uita nu mai intră de la 20 de ani. Apoi, în dormitor, s-a trântit pe pat şi s-a alintat că i-ar fi plăcut şi o fată lângă el, stârnind râsul tuturor. În discursul de inaugurare i-a lăudat pe cei de la Shapir Structures pentru munca de calitate pe care o depun în Constanţa, de mai bine de 9 ani. „Cu Shapir lucrăm de nouă ani la programul de asfaltare şi fac una dintre cele mai bune lucrări din toată ţara. Lucrează la o calitate foarte bună şi, mai mult decât atât, cu finanţarea lor. Când am dat drumul construirii de locuinţe ieftine am ales opt constructori din Constanţa numai că, între timp, doi dintre ei s-au poticnit. Cei de la Shapir au intrat în locul lor şi, chiar dacă cele trei blocuri pe care le fac sunt puţin în urmă din această cauză, lucrează cu viteză şi lucrează bine", a spus Mazăre.

Lauda de sine...

Primarul a mai explicat că cei de la Shapir Structures oferă apartamente finisate la standarde ridicate, dar şi în condiţii financiare foarte avantajoase. Mazăre a explicat că, dacă cei care doresc să devină clienţii Shapir-ului, pot beneficia de un produs special, pus la cale cu cei de la Garanti Bank, cu ajutorul cărora, dacă încheie contractul, finisajele sunt gratuite. Evident, nu s-a putut abţine să se laude puţin, în stilu-i caracteristic: „La ora asta, în România este singurul lucru care se mai construieşte (n.r. - referindu-se la cartierul de locuinţe ieftine pentru tineri din Baba Novac). Se va construi şi se va termina până la capăt, după care vom vedea ce vom face şi cu al doilea cartier de locuinţe. Mai am în studiu nişte ale posibilităţi, tot cu implicarea privaţilor, în aşa fel încât să se construiască şi să reuşim să le dăm tinerilor din Constanţa case ieftine, chiar acum când economia Românească este la pământ". Pe de cealaltă parte, Avraham Morgenstern, director general al Shapir Structures le-a mulţumit primarului Constanţei, dar şi Consiliului Local Municipal pentru programul de locuinţe ieftine pentru tineri. „Shapir este cea mai mare firmă privată din domeniul Construcţiilor din Israel şi lucrăm în Constanţa din 2003 în infrastructura rutieră. În acest moment dificil din punct de vedere bancar oferim acest pachet special pentru care venitul minim garantat, de persoană, trebuie să fie 650 de lei", a mai spus Morgenstern. În încheiere, primarul Radu Mazăre a precizat că primele locuinţe ieftine se vor finaliza la sfârşitul lunii august.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • adela 22 Nov, 2010 20:59 nu am ce zice de aceasta firma face strazi bune,pe banii nostrii clar,evreii nu stiu sa piarda,am vazut patronul acel chel om prezentabil dar mai apar si alti evrei e unul cu tricou negru vai de capul lui,ce mai tot comenta pe acolo si nu-l baga nimeni in seama,nu inteleg cum de poti sa chemi la o prezentare un asa om sa faca o asemenea mascarada chiar cu concetatenii lui,rusine aceste firme,am rams cu un gust amar
  • gigi 16 Jun, 2010 11:09 daca erea altcineva care bea sampanie si dupa acea sa te urci la volan iti ia carnetu dar ptr ca e Mazare are voie?