Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:46 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Europort România 2014 şi-a deschis porţile 40 de furnizori internaţionali de echipamente navale expun în Mamaia (galerie foto)

ro

14 May, 2014 00:00 2514 Marime text
Ieri, în prezenţa, ambasadorului Regatului Ţărilor de Jos în România, Matthijs van Bonzel, a prefectului judeţului Constanţa, Radu Volcinschi, a vicepreşedintelui CJC, Cristinel Dragomir, şi a altor reprezentanţi ai industriei navale, a fost deschisă oficial cea de-a zecea ediţie a Europort Romania 2014. Astfel, timp de trei zile, în perioada 13-15 mai, Constanţa devine locul de întâlnire dintre armatori, constructori de nave, autorităţi navale şi furnizori de echipamente maritime, în cadrul unui eveniment organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA).
Găzduit de Tenis Club Idu Mamaia, evenimentul reuneşte expozanţi din Olanda, România, Spania, Italia, Finlanda, Norvegia, Suedia, Germania, Bulgaria, Danemarca şi Grecia. Unele firme participă în premieră la eveniment, urmărind să îşi dezvolte, astfel, afacerea în România. Vorbim, spre exemplu, de Safe Trade Maritime Products, din Turcia, o companie inovatoare în sectorul producţiei de piese de siguranţă folosite în domeniul naval. Pentru prima dată la eveniment se află şi Grab Specialist, o firmă olandeză specializată în proiectarea şi producţia de sisteme de dragare utilizate în industria de reciclare. TKF BV, firmă cu sediul general în Olanda, care produce cabluri navale şi offshore, se află în premieră la acest eveniment, la fel şi compania Turbomed Grecia, recunoscută pe piaţa internaţională a alimentatoarelor turbo şi a pieselor de schimb.
La eveniment participă 40 de companii din sectorul naval, care prezintă cele mai noi produse şi servicii, precum: sisteme de propulsie navala şi de automatizare, echipamente de punte, sisteme de siguranţă şi management integrat, macarale, echipamente hidraulice şi de tratare a apei, sisteme de comunicare, electrice, de ventilaţie şi de pompare.
Cu acest prilej, participanţii vor avea posibilitatea de a iniţia contacte cu armatori de nave, companii comerciante de echipament naval, manageri portuari, autorităţi navale din România, cât şi din ţările aflate în jurul Mării Negre.
Europort România poate fi vizitat la Club Idu, Mamaia, în perioada 13 - 15 mai, după următorul program: marţi, 13 mai, 12.00 - 17.00, miercuri, 14 mai, 10.00 - 17.00, joi, 15 mai, 10.00 - 15.00. Intrarea este liberă. 
Evenimentul este organizat de Ahoy Rotterdam, în colaborare cu Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa şi Ambasada Olandei la Bucureşti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii