Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:47 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emoţii pentru fanfara SC RAJA SA „Muzica Apelor”, prestaţie de succes la Festivalul Internaţional de Fanfare (galerie foto)

ro

02 Jun, 2014 00:00 2344 Marime text
Membrii Fanfarei SC RAJA SA, „Muzica Apelor”, au participat, în perioada 29 mai - 3 iunie, la cea de-a XV-a ediţie a Festivalului Internaţional de Fanfare, defăşurat la Giulianova, în Italia. Cei 24 de membri au participat la secţiunea Fanfare Clasice, prestaţia lor împărţindu-se în două etape, concert şi show, şi fiind deosebit de apreciată atât de juriu, cât şi de spectatori. În repertoriul concertului sunt cuprinse interpretări ale marşurilor militare, melodii populare, dar şi „Valurile Dunării”, „Arii din Muntenia” sau „Joc Dobrogean”. Urmează ca, pe data de 3 iunie, membrii Fanfarei „Muzica Apelor“ să urce pe scenă pentru a susţine etapa de show, împreună cu o echipă de dansatori profesionişti, convinşi fiind că vor crea un moment incendiar.
Alături de Fanfara RAJA, la eveniment au mai participat alte 23 de fanfare din Italia, Cehia, Slovacia, Slovenia, Polonia, Croaţia, Bulgaria, Lituania, Ucraina şi Japonia.
În afara concursului, toate echipele de fanfare participante susţin numeroase concerte în aer liber, în diverse locuri din oraşul Giulianova.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii