Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum arată şi cu cât se vând proprietăţile de lux din Constanţa (galerie foto)

ro

07 Feb, 2014 00:00 3354 Marime text
Cramă, sală de sport, jacuzzi, piscină, terase imense cu vegetaţie exotică - mobilă şi dotări de lux - sunt doar câteva dintre dotările locuinţelor de sute de mii de euro, care pot fi achiziţionate pe piaţa imobiliară constănţeană. Vă prezentăm câteva dintre proprietăţile de lux în care vă puteţi muta dacă dispuneţi de sumele cerute.

Agenţia Grup Proprietăţi Perfecte oferă spre vânzare un şir de proprietăţi de lux. Una dintre ele este un imobil renascentist, construcţie ultramodernă, 620 mp utili, D+P+2, 8 camere, 6 grupuri sanitare, piscină interioară, saună, sală de forţă, cramă, parcare interioară, 3 locuri, câte 3 dormitoare matrimoniale pe etajele 1 şi 2, 3 terase suprapuse cu suprafeţe generoase (72 mp, 20 mp, 48 mp), încălzire în pardoseală, scară interioară placată în marmură de carrera, seminee în living room şi office birou, bucătărie modernă, salon-dining, 3 balcoane, mobilier stil brâncovenesc. Anul construcţiei – 1997. Proprietatea dispune de pivniţă, cramă, spaţiu depozitare, dressing, jacuzzi, bucătăria este mobilată şi utilată cu aragaz, cuptor microunde, cafetiera, DVD, frigider, HI-FI, hotă, maşină de spălat rufe, maşină de spălat vase, robot bucătărie, sandwich-maker, toaster, tv. Preţul - 820.000 de euro.

O altă vilă se afla la 500 metri de intrarea în staţiunea Mamaia şi la 3 minute de centrul oraşului. Vila este una somptuoasă, D+P+3E, arhitectura unicat, pereţi cortină de sticlă pe 3 laturi şi lift interior. Este situată pe un teren cu o suprafaţă de 510 mp, având o deschidere de 20 metri.
La demisol este amenajată o cramă amenajată, bucătărie, spălător, grup sanitar, anexe, zonă de depozitare rece. Parterul are 110 mp, 3 camere cu living, cu balcoane, zona open fiind amenajată peisagistic cu palmieri şi plante exotice. Lumina din baie este naturală prin pereţii cortină de sticlă dând naştere la un spectacol de culoare şi lumină. La etajul unu se află trei camere, balcoane, grupuri sanitare amenajate modern, zona de relaxare, iar la etajul 2 -  două dormitoare matrimoniale, camera pentru jacuzzi, 3 grupuri sanitare, dinning room amenajată cu mobilier din lemn masiv de stejar, cu lumina caldă şi uşi din lemn masiv. La etajul 3 este amplasată piscina acoperită, o terasă de 35 mp. cu vedere spre zona urbană a oraşului, sauna, bar, luminator. Preţul - 1.800.000 de euro.

O altă proprietate de 195.000 euro este amplasată în zona Casei de Cultură. Imobilul este scos de vânzare de către agenţia SC BLUE SKY IMPEX SRL. Este vorba despre o vilă P+2, proiect deosebit, suprafaţă desfăşurată - 330 mp, 460 mp teren, construcţie cărămidă. La parter se află un living, dinning, bucătărie, baie, birou, la etajul unu – un dormitor matrimonial cu baie proprie şi dressing, baie, două dormitoare.

În zona Anda, puteţi achiziţiona o vilă D+P+1+M, 220 mp construiţi, mobilată, utilată. La demisol se află o sala de spor Parterul vilei dispune de living, loc de servit masa şi bucătărie. La etaj se afla două dormitoare, dressing. Mansarda este necompartimentată şi se poate amenaja ca loc de joacă pentru copii. Locuinţa este prevazută cu sistem de alarmă şi supraveghere video. Aceasta poate fi achiziţionată la preţul de 170.000 euro.

În zona Inel I se vinde o vilă P+1+Pod înalt, la preţul de 169.000 euro. Casa este compusă din două apartamente cu trei camere suprapuse, formate din living, bucătărie, 2 dormitoare, baie pentru fiecare cameră, trei terase, garaj, curte, scară interioară şi exterioară. Podul este compartimentat şi amenajat pentru locuit.

Pentru 375.000 euro puteţi de veni proprietarul unei vile ultramoderne, situată în zona  Kaufland. Vila are 5 camere şi are o curte spaţioasă de 70 mp. La demisol se află o cameră open-space şi un grup sanitar, la parter – un living şi o bucătărie, la etaj - 2 dormitoare,  iar la mansardă – un living, o terasă spaţioasă. Imobilul este o construcţie spectaculoasă, proiect 2007  şi dispune de finisaje de calitate superioară.

Şi în zona Trocadero poate fi achiziţionată o vilă ultramodernă, de patru camere,la preţul de 400.000 euro. Proprietatea este P+1, 290 mp., 4 camere, 3 grupuri sanitare, bucătărie+salon-dining, suprafeţe generoase, finisase moderne, încălzire în pardoseala, termopan stejar, parchet, linie bucătărie pe comandă, două dormitoare matrimoniale, curte interioară pavată, barbeque, garaj, gazon, exterior termoizolat şi pereţi placaţi în piatră fină.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii