Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:05 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cuget Liber Descinderi ale mascaţilor în cuibul unor dealeri de droguri din centrul Constanţei!

ro

02 Feb, 2011 12:14 1065 Marime text
Acţiune de amploare, ieri, a poliţiştilor Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii

de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa. Trei persoane care se aflau la o locaţie de pe bulevardul Mamaia au fost ridicate şi transportate la Poliţie, în vederea audierilor. La adresa percheziţionată, a fost găsită o jumătate de kilogram de canabis, porţionată în plicuri, numai bine pregătită pentru a fi trimisă pe piaţă.

Trafic de droguri în buricul oraşului Constanţa! Poliţiştii Brigăzii de Com-batere a Crimei Organizate (BCCO), ajutaţi de trupele speciale ale Jandarmeriei, au descins, ieri, la o casă situată pe bulevardul Mamaia, în apropiere de Capitol. Din informaţiile pe care le aveau anchetatorii, la adresa respectivă se afla o grupare de dealeri de droguri. Aceştia se pare că au fost luaţi „ca din oală", chiar înainte de a trimite pe piaţă aproape 500 de plicuri cu canabis.

Poliţiştii spun că drogurile respective aparţineau unei reţele de trafic internaţional de droguri de risc, care acţiona pe ruta Grecia - România.

Descinderile au avut loc în jurul orei 12, la locuinţa a doi tineri, de 28 de ani, respectiv 26 de ani. În urma percheziţiilor efectuate de poliţişti, a fost descoperită cantitatea de jumătate de kilogram de canabis, porţionată în 455 de plicuri. Marfa era, se pare, pregătită pentru a fi trimisă pe piaţă, în barurile, restaurantele ori cluburile de noapte din Constanţa.

Mascaţii au dus la sediul BCCO Constanţa două tinere şi un bărbat, în vederea audierii lor şi stabilirii cu exactitate a implicării lor în traficul de droguri.

Poliţiştii îi cercetează pentru comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi introducere în ţară de droguri de risc, pentru care riscă o pedeapsă cu închisoare între 3 şi 20 de ani.

Aseară, persoanele reţinute erau încă audiate de poliţişti, ele urmând să fie transportate la sediul DIICOT - Serviciul Teritorial Constanţa, în vederea continuării cercetărilor. Procurorii vor fi aceia care vor decide dacă se impune arestarea preventivă a tinerilor.

www.cugetliber.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii