Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta, despre dosarul lui Tiberiu Nițu. Reacție dură la adresa DNA - ”Îi dă cineva înapoi funcția și demnitatea lui Nițu?”

ro

03 Feb, 2018 17:42 2310 Marime text
Fostul premier Victor Ponta a reacționat dur după ce ÎCCJ a decis să dea un termen procurorilor DNA să trimită în judecată dosarul lui Tiberiu Nițu, acuzat că a beneficiat ilegal de antemergător în trafic, scrie România TV.

Redăm mai jos mesajul postat de Victor Ponta, pe pagina personală de Facebook:

"Judecatorii ICCJ încearcă sa faca ei lumina si dreptate in cel mai clar caz de politie politica din Romania - dosarul grotesc inventat impotriva fostului Procuror General Nitu! O decizie mai mult decat corecta - dar oare se va aplica?

L-am propus pe Tiberiu Nitu in 2013 ca Procuror General deoarece il stiam ca pe un om echilibrat, bun profesionist, neimplicat in jocuri politice - adecvat sa tempereze ambitiile, apetitul pentru publicitate si mentalitatea inchizitoriala (gen Daniel Morar si Laura Codruta Kovesi) . Fusese oricum selectat si propus in 2012 de catre Mona Pivniceru- iar Basescu il refuzase ( toti bufonii lui Dragnea de la tv uita sa vorbeasca de acest moment) !

2013-2014 lucrurile au fost cat de cat mai normala - din 2015 insa au inceput dosarele politice marca “Portocala” si “Uncheselu”! Iar in 2016 Procurorul General Nitu a fost executat fara mila cu niste acuzatii ridicole ( e si vina lui ca a cedat atat de usor ....)!

Dosarul penal pentru Nitu nu are nicio legatura cu fapte penale - ci doar cu dorinta de a fi eliminat cat mai repede din functie (unde a fost imediat adus distinsul domn Lazar de la Alba)!

Ii da cineva inapoi functia si demnitatea lui Nitu? Cei doi ani de umilinte? Raspunde cineva pentru asta? S-a schimbat vreo lege care sa previna asemenea abuzuri in viitor?

Stim toti raspunsul! Din pacate!", a scris Victor Ponta pe Facebook.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii