Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:24 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNŢCD iniţiază reconstrucţia Dreptei pentru alegerile din 2020. Încep negocierile cu PNL, USR şi PMP!

ro

11 Nov, 2017 00:00 1761 Marime text
Comitetul Naţional al PNŢCD, reunit săptămâna trecută, a decis reconstituirea polului de dreapta în România în perspectiva alegerilor locale şi parlamentare din 2020. „Avem mandat politic la nivelul organizaţiilor judeţene să începem discuţiile cu PNL, USR şi chiar PMP şi alte formaţiuni de dreapta pentru recrearea unui pol pe modelul fostei Convenţii Democratice, în perspectiva viitoarelor alegeri, în contrapondere la PSD“, a declarat preşedintele PNŢCD Constanţa, Adrian Ţapliuc.
 
Totodată, ţărăniştii au anunţat că sunt mulţumiţi de rezultatul alegerilor parţiale înregistrate în judeţul Constanţa, în comuna Mereni, unde au obţinut 11,5% din voturile pentru Consiliul Local, respectiv un mandat de ales local. Consilierul a fost mandatat să negocieze cu reprezentanţii ALDE, PNL şi PMP pentru desemnarea viceprimarului localităţii.
 
În altă ordine de idei, ţărăniştii consideră că „ţopăiala fiscală“, un termen împrumutat de la preşedintele Klaus Iohannis, s-a realizat pe fondul slabei colectări a taxelor şi impozitelor în special de la mediul de afaceri şi va avea ca efect fidelizarea bazinului electoral al PSD. Cei care vor avea de pierdut cel mai mult vor fi angajaţii din mediul privat, consideră reprezentanţii PNŢCD. „Ne aşteaptă un noiembrie de foc“, a concluzionat preşedintele PNŢCD Constanţa, Adrian Ţapliuc.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii