Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:57 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șofer de 21 de ani, tras pe dreapta. Ce a descoperit Poliția

ro

14 Oct, 2023 19:00 953 Marime text
 La data de 13 octombrie 2023, în jurul orei 17:15, polițiștii Secției de Polție Rurală Nr. 1 Bobicești, în timp ce desfășurau activități specifice pe strada Barbu Știrbei, din comuna Iancu Jianu, județul Olt, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din aceeași localitate.

Polițiștii au procedat la testarea tânărului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și întrucât acesta prezenta o stare de agitație a fost testat și cu aparatul pentru depistarea prezenței substanțelor psihoactive, ocazie cu care au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a acestora, transmite IPJ Olt. 

De asemenea, polițiștii au depistat asupra conducătorului auto 16 pliculețe care conțineau o substanță vegetal-uscată, de culoare verde-oliv.

Tânărul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, a mai punctat sursa citată. 

Materialul vegetal-uscat, ridicat de către polițiști, a fost înaintat împreună cu documentația întocmită unității competente cu continuarea cercetărilor.


Citește și:

Acțiune de amploare în NăvodariPeste 60 de persoane legitimate și peste 50 de vehicule verificate(FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii