Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:21 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În scandalul locurilor de joacă Liberalii îl văd pe primarul Făgădău rupt de realitatea oraşului

ro

25 Sep, 2017 00:00 2189 Marime text
Preşedintele Organizaţiei Municipale Constanţa a Partidului Naţional Liberal, consilierul judeţean Gheorghe Muhscină, critică declaraţiile publice ale primarului Decebal Făgădău privind situaţia locurilor de joacă din municipiul Constanţa.
 
„Declaraţia recentă a primarului municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, mi se pare cinică şi lipsită de consideraţie faţă de părinţii constănţeni, care nu au nici cea mai mică vină că locurile de joacă unde îşi duc copiii sunt menţinute în mizerie de administraţia fără sfârşit a PSD Constanţa“, susţine Muhscină.
 
Consilierul judeţean liberal îi îndeamnă pe cetăţeni să citească cu atenţie declaraţia primarului Decebal Făgădău. „Dacă vă vine să credeţi, acesta acuză părinţii din Constanţa de iresponsabilitate. Citez: «Am mizat pe responsabilitatea părinţilor care ştiu cum arată aceste locuri de joacă». Este inadmisibil să pasezi cartoful fierbinte în braţele altcuiva, mai ales ale părinţilor din Constanţa care plătesc mare parte din bugetul pe care îl administrează prost echipa Făgădău - PSD“, explică preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Constanţa.
 
„Lucrurile nu se opresc aici. Decebal Făgădău acuză şi opinia publică constănţeană de «inflamare» (folosesc cuvintele primarului) pe subiectul locurilor de joacă, ca şi cum nervii constănţenilor nu ar fi justificaţi. Acelaşi primar spune că nu are nevoie ca cineva să-i arate ce nu funcţionează în oraşul Constanţa. Serios? Decizia corectă de a scoate din funcţiune locurile de joacă nesigure vine ca urmare a faptului că opoziţia şi constănţenii v-au arătat, domnule primar, ce mizerie este în oraşul nostru“, susţine consilierul judeţean PNL Constanţa.
 
„Primarul Decebal Făgădău este rupt de realitatea oraşului pe care, din păcate, îl administrează. Domnule primar, nu părinţii sunt iresponsabili, ci dumneavoastră şi administraţia acestui oraş. Nu opinia publică este defectă şi se inflamează nejustificat, ci dumneavoastră nu vă mişcaţi nici atunci când arde. În ultimul rând, vreau să vă spun că ar trebui să încurajaţi constănţenii, opoziţia şi mass-media să vă aducă la cunoştinţă problemele oraşului, pentru că sunt infinit de multe şi pentru că, de nouă ani, de când dumneavoastră personal populaţi această primărie, menţineţi oraşul într-un permanent şah mat“, conchide preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Constanţa, Gheorghe Muhscină.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii