Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:17 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Dosar penal la Parchetul General, după publicarea înregistrărilor cu Traian Băsescu

ro

04 Jan, 2017 17:03 2091 Marime text
Parchetul General informează că, miercuri, la Secţia de urmărire penală şi criminalistică, a fost înregistrat un dosar penal care s-a constituit ca urmare a informaţiilor făcute publice prin materialul difuzat pe postul România TV, în care este redat un dialog între fostul preşedinte Traian Băsescu şi o altă persoană privind cauze judiciare.

Dispărut de câteva zile, Sebastian Ghiţă dezvăluie într-o serie de înregistrări video detalii incendiare legate de relația acestuia cu șefa DNA, Laura Codruța Kovesi. Fostul deputat susţine, într-o înregistrare recentă, că în ultimii zece ani "multor persoane" li s-au făcut nedreptăţi în justiţie, în sensul că dosarele au fost "măsluite", despre astfel de lucruri având cunoştinţă şi fostul şef al statului Traian Băsescu.

Iată comunicatul publicat pe siteul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

„Ca urmare a vehiculării în mass media a unor informaţii privind posibile imixtiuni în actul de justiţie, astfel cum a rezultat dintr-o înregistrare făcută publică de fostul deputat Sebastian Ghiţă în care este redat un dialog între fostul preşedinte al României Traian Băsescu şi o altă persoană, Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

În cursul zilei de astăzi, 4 ianuarie 2016, la Secţia de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie, a fost înregistrat un dosar penal care s-a constituit ca urmare a informaţiilor făcute publice prin materialul difuzat pe data de 3 ianaurie 2017 pe postul România TV. În această înregistrare, Traian Băsescu relata despre informaţiile pe care le primea în legătură cu cauze judiciare aflate în curs de soluţionare. Pe măsura derulării cercetărilor vom informa opinia publică“. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii