Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:47 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Boiagian dă concurs pentru conducerea Inspectoratului Judeţean în Construcţii Constanţa

ro

20 Jun, 2014 00:00 2991 Marime text
Harry Boiagian, inspectorul-şef al Inspectoratului Judeţean în Construcţii Constanţa, participă astăzi la concursul organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici pentru promovarea în funcţia publică de conducere vacantă de inspector-şef judeţean. „Bineînţeles că voi participa la concurs, este inevitabil. Recent, am devenit cu toţii funcţionari publici la Inspectoratul în Construcţii“, a declarat Harry Boiagian.
Pentru a putea participa la acest concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească o serie de condiţii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe inginereşti, arhitectură şi urbanism, ştiinţe juridice sau economice, studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management, ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I, să aibă vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum doi ani, să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată.
Harry Boiagian a mărturisit că nu ştie dacă va avea sau nu contracandidaţi în contextul concursului de azi. În vârstă de 48 de ani, fost consilier în Consiliul Local Municipal Constanţa, Boiagian este de profesie inginer constructor, absolvent al Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti, dar şi al unor studii postuniversitare în management în construcţii în Statele Unite ale Americii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii