Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poze de nuntă inedite Mirele Marian Carson, portar pe stadionul „Farul“. Penalty-uri a bătut mireasa (galerie foto)

ro

03 Sep, 2015 00:00 9063 Marime text
Din albumul foto de la nunta lui Marian şi a Roxanei Alexandra Carson nu putea lipsi stadionul „Farul“ din Constanţa, având în vedere că mirele are o legătură strânsă cu sportul-rege.

Actualmente arbitru de fotbal (promovat în lotul Ligii a III-a), Marian a fost şi jucător, iar naşul său este Bogdan Chiriţă, preşedintele Academiei de Fotbal Farul Constanţa. Astfel că, în ziua nunţii, mirele, mireasa, naşul, naşa, cavalerii şi domnişoarele de onoare au descins la stadionul „Farul“ pentru câteva poze. Toţi au pătruns şi pe gazon şi au şutat şi în minge, fie pasând între ei, fie bătând penalty-uri, aşa cum au procedat mirele şi mireasa, Marian fiind portarul, iar Roxana Alexandra, executantul loviturilor de la 11 m.
 
Mirii au avut patru perechi de cavaleri şi domnişoare de onoare, trei dintre ei fiind arbitri de fotbal: Gabriel Bodnar, Ana-Maria Niţu şi Bianca Giuran. O pereche a fost formată din Gabriel Bodnar şi Ana-Maria Niţu, iar a doua - din Bianca Giuran şi Costel Ioan (fratele miresei). Alte două domnişoare de onoare au fost verişoarele mirelui, Roxana Andreea Radu şi Anca Radu, care i-au avut cavaleri pe Sergiu, respectiv Cătălin.

Roxana Alexandra este însărcinată


La nuntă, Marian Carson s-a bucurat şi de prezenţa a peste 25 de cadre militare, colegi de serviciu, având în vedere că, în viaţa de zi cu zi, arbitrul este maistru militar clasa a III-a, activând la Dragoare Maritime, în dana 0 Constanţa. Toţi nuntaşii au rămas cu amintiri memorabile de la nuntă. Iar în familiile tinerilor căsătoriţi sentimentele au fost de nedescris în cuvinte. „Fetiţa mea dragă, am fost cea mai fericită mamă în ziua nunţii tale! Să-ţi pun eu rochia albă de mireasă mi-a adus multă bucurie în suflet. Îţi doresc toată fericirea din lume. Pentru că o meriţi din plin! Te iubesc!“, a fost mesajul mamei miresei, Nicoleta Ioan, adresat comorii sale. Bucuria este cu atât mai mare cu cât Roxana Alexandra este însărcinată (în trei luni), urmând a naşte la începutul lunii martie 2016. „Eu îmi doresc să avem băiat, iar soţia, cei din familia ei, dar şi mama mea - fată. Noi suntem doi fraţi (eu şi Viorel) şi ştiu că mama şi-a dorit foarte mult şi o fetiţă. Oricum, indiferent ce va fi, băieţel sau fetiţă, ne vom înconjura şi creşte copilul cu toată dragostea noastră“, a spus arbitrul Marian Carson.

Sejur la Cinque Terre


În afară de stadionul „Farul“, mirele şi mireasa au făcut poze şi în alte puncte din Constanţa, precum Parcul Tăbăcărie, pe faleză sau la Cazino. De asemenea, ieri au ajuns în Bulgaria, pentru a-şi completa albumul foto de nuntă cu fotografii superbe în punctele de atracţie de la Balcic. Săptămâna viitoare, Marian şi Roxana Alexandra, alături de naşi (Bogdan şi Lăcrămioara Chiriţă), vor merge în Italia, pentru un scurt sejur la Cinque Terre. Iniţial, cei patru îşi propuseseră să petreacă această perioadă în Turcia, la Istanbul, dar în cele din urmă, au optat pentru Italia.

Sursa foto: Fashion Studio 99 (Vali Toma şi Marian Mitilă)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii