Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:07 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Becali cere să fie eliberat condiționat la Judecătoria Medgidia

ro

17 Oct, 2016 18:44 2120 Marime text
La Judecătoria Medgidia a fost înregistrat un dosar ce are ca obiect liberarea condiționată. Cel care o solicită este Victor Becali, condamnat în dosarul Transferurilor, dosarul care, potrivit presei naționale, „a cutremurat lumea fotbalului românesc“. Primul termen a fost stabilit pentru data de 25 octombrie. Oricare va fi decizia magistraților, aceasta va putea fi atacată.
 
Opt nume importante din fenomenul mioritic au ajuns după gratii, toți fiind acuzați de nereguli financiare în cazul mai multor fotbaliști transferați peste hotare între anii 2007 si 2014. Gheorghe Popescu, Cristi Borcea, Giovani Becali, Victor Becali, Mihai Stoica, Gigi Nețoiu, George Copos și Jean Pădureanu au primit pedepse între trei ani și o lună și șase ani și patru luni.
 
Potrivit DNA, faptele săvârșite de cei opt oameni din fotbal au provocat un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari în dauna statului și de peste 10 milioane de dolari în dauna a patru cluburi de fotbal, o parte dintre banii obținuți din transferuri fiind „spălați" prin intermediul unor firme off-shore.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii