Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:00 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Peste jumătate dintre participanţii la sondaj, nemulţumiţi de cum arată Constanţa în preajma sărbătorilor de iarnă

ro

18 Dec, 2017 00:00 1863 Marime text
S-au aprins luminiţele în municipiul Constanţa! Este feerie de lumini pe bulevardele şi în intersecţiile din Constanţa, dar şi la intrările principale în oraş. Nu au fost ocolite nici Piaţa Ovidiu, nici parcul Tăbăcărie - zona „Ţara Piticilor“, care au fost îmbrăcate în haine de sărbătoare.
 
Licitaţiile pentru contractele de executare a lucrărilor şi livrare a produselor pentru asigurarea iluminatului festiv pe perioada sărbătorilor de iarnă s-au încheiat. Valoarea contractului pentru cele trei loturi se ridică la 5.042.017 lei. Iluminatul festiv în Constanţa a revenit şi anul acesta societăţii Luxten Lighting Company.
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa a lansat sondajul de opinie cu întrebarea: Vă place cum a fost amenajat municipiul Constanţa în preajma sărbătorilor de iarnă? La sondaj au participat 367 de cititori. Dintre aceştia, 41% s-au arătat mulţumiţi cum a fost amenajat municipiul Constanţa în preajma sărbătorilor de iarnă, iar 59% au răspuns negativ.

„Nu de beculeţe are nevoie oraşul“

Mai mult, cititorii ne-au împărtăşit şi părerea lor cu privire la felul în care a fost amenajat municipiul Constanţa în preajma sărbătorilor de iarnă. „Bulevardul I.C. Brătianu a fost omis anul asta! Asta numesc ei iluminat?!“, a scris George G. „Este atât de întuneric pe Brătianu seara, încât unora li se văd doar ochii“, ne-a anunţat Remus Gabriel. „Total neinteresant şi trist... oare cât va fi factura!?“, este de părere Mihai L. „Mi-ar fi plăcut mult mai mult dacă s-ar fi amenajat gropile. Să se fi terminat Podul de la Butelii. În loc de blocuri la un metru distanţă, am fi avut parcări…“, susţine Gurahan E. „O sa simţim mai târziu la buzunare dacă este frumos sau nu. Nu de beculeţe are nevoie oraşul“, crede Aura G. „Ce-i trebuie oraşului tichie de mărgăritar? În rest, avem tot ceea ce trebuie“, susţine Artemisa A.
 
„Pentru un ghetou, e ok. Pentru un oraş, este o mizerie!“, ne-a scris Radu L. „E amenajat ? Adică dacă nu stai pe Tomis nici nu îţi dai seama că vine Crăciunul. În 4-5 zici că abia a murit Ceauşescu“, a comentat Mihaela C. „Numai cei din centru beneficiază de asta? Ceilalţi nu plătesc impozite? Aşa se face diferenţa între cei ce stau în centru şi cei care stau în celelalte cartiere. Parca nu facem parte din oraş decât la plăţi“, a punctat Amalia C. „Sunt bine-venite pentru copilaşi, dar concret pentru oraşul acesta în care colcăie mizeria…“, a spus Mariana C.
 
„Nu vă mai plângeţi atât! Voi aţi ales PSD şi tot PSD o să alegeţi. Ne merităm soarta“, a subliniat Claudiu M. „Este atât de prost iluminatul stradal în Constanţa…“, a transmis Cristiana P. „Este primul an când oraşul arat oribil. Cred că acest primar nu iubeşte Sfântul Crăciun“, a comentat Nicoleta C. „Nu. Prin zona Abator nu vin sărbătorile? Noi nu plătim taxe şi impozite?“, se întreabă Andreea I. „Da! Stau pe 1 Mai ! E ok!“, este de părere Valentin P.
 
„Oraş-ruină! 20 de ani de PSD!“, a transmis Adrian C. „Ăsta e aranjament sau bătaie de joc la adresa proştilor care i-am votat?“, a punctat Gabriel N. „Da, sincer. Prosteală maximă, cât mai multe şanţuri şi gropi fără număr, parcări ioc. În rest, avem lumini să ne usture ***** când vine factura“, a comentat Sergiu M.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii