Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:59 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Credeți că Primăria Constanța ar trebui să cheltuie o sumă mai mare pentru iluminatul festiv?

ro

07 Nov, 2022 00:00 2269 Marime text
  • În 2020, municipalitatea a decis să nu cheltuie bani pentru iluminatul festiv, în contextul pandemic
  • Un an mai târziu, primăria cheltuia 1 milion de euro pentru iluminatul festiv
 
În spațiul public, s-a discutat intens în această perioadă despre sumele de bani pe care le cheltuie primăriile din țară pentru iluminatul festiv, iar în anumite publicații s-a prezentat un „top” al cheltuielilor pentru închirierea ornamentelor de Crăciun.
 
Iată că ne amintim anul 2020, când, în plină pandemie, municipalitatea a decis ca orașul Constanța să nu fie îmbrăcat în straie de Crăciun, pentru a investi bani în spitale și alte proiecte ce erau de maximă importanță. Coincidența face că la aproximativ un an de la aceste declarații, un incendiu mistuia secția ATI a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța.
 
Primarul a făcut o postare pe pagina sa de socializare unde a vorbit despre prioritățile primăriei, în anul 2020. Acesta a precizat că în Spitalul de Boli Infecțioase, în anul 2018 s-au investit 860.440 lei, iar în anul 2019 s-au investit 54.334 lei, iar pentru închirierea iluminatului festiv s-au cheltuit 5. 117.060, 95 lei + TVA în anul 2018, respectiv 6.407.357, 51 lei + TVA în anul 2019.


Un an mai târziu, primăria cheltuia 1 milion de euro pentru iluminatul festiv, iar anul acesta se preconizează o sumă chiar de trei ori mai mare, aruncându-ne în vârful topului național de bani cheltuiți pentru sărbătorile de iarnă.  
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanța lansează un sondaj de opinie cu următoarea întrebare:



De asemenea, așteptăm și comentariile dumneavoastră legate de tema în discuție, exprimate cu respectarea subiectului propus, fătă atacuri la persoană ori limbaj licențios.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii