Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Workshop de limbă engleză la Liceul „George Călinescu“

ro

11 Dec, 2014 00:00 2696 Marime text
Centrul de Documentare şi Informare al Liceului Teoretic „Gerge Călinescu“ a găzduit, ieri, workshop-ul „Schimbările intervenite în examenele Cambridge”. Evenimentul a fost organizat de responsabilii din liceu, beneficiind de sprijinul Consiliului Britanic, în special al profesoarei Monica Ralea, care a realizat prezentările.
 
Workshop-ul „Schimbările intervenite în examenele Cambridge” s-a desfăşurat în doua etape, pe 26 noiembrie şi pe 10 decembrie, la manifestare participând 25 de profesori din şcolile constănţene. „Activitatea s-a desfăşurat ca urmare a apariţiei unor modificări majore în structura examenelor Cambridge, de obţinere a atestatului de cunoaştere a limbii engleze recunoscut internaţional.

În ultimii ani, datorită posibilităţii echivalării probei de limbă străină de la bacalaureat cu o astfel de diplomă, precum şi a mobilităţii pe piaţa educaţională şi a muncii, interesul elevilor pentru examenele Cambridge a crescut foarte mult. De aceea, workshop-ul s-a dovedit a fi foarte util”, a declarat Camelia Dochie, profesoară de limba engleză la Liceul Teoretic „George Călinescu“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii