Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Planul de afaceri al unui service auto Elevii de la „Dimitrie Leonida“, locul II la etapa finală a proiectului „De la liceu la viaţa activă“

ro

08 Dec, 2015 00:00 3153 Marime text


Elevii de la Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida“ Constanţa au câştigat locul II la etapa finală a proiectului „De la liceu la viaţa activă“, reprezentată prin activitatea „Cel mai bun plan de afaceri“.
 
Etapa finală a avut loc la Piteşti, în perioada 4-6 decembrie. Concursul a reunit câte o Firmă de Exerciţiu din fiecare liceu implicat în proiect, respectiv 28 de unităţi şcolare din regiunile de dezvoltare Sud-Muntenia şi Sud-Est. În acest sens, Firma de Exerciţiu a Liceului Tehnologic „Dimitrie Leonida“ Constanţa a câştigat un onorant loc II, prezentând un plan de afaceri al unui service auto. Această „afacere“ a fost prezentată şi în limba engleza, fiind ataşat şi site-ul aferent firmei. Firma se numeşte Lex Transportel SRL şi face parte din cele zece Firme de Exerciţiu formate din 50 de elevi.
 
Elevii care au reuşit această performanţă sunt: Justinian Ene, Cristian Toma, Pîrvu Liviu Pală, Gabriel Pălău şi Alexandru Ionuţ Zaharia. Cadrele didactice care au îndrumat elevii sunt Cristina Violeta Dogaru - expert consilier şi Adriana-Cristina Oprea - expert consilier.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii