Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Articole de sport, mingi de fotbal și de baschet, drept cadouri Colegiul „Constantin Brătescu“, vizitat de militarii americani (galerie foto)

ro

21 Oct, 2014 00:00 2612 Marime text
Militarii americani de pe navele USS Cole și USS Mount Whitney, care au ancorat, ieri, în Portul Constanţa, au vizitat Colegiul Naţional Pedagogic „Constantin Brătescu“. Împreună cu militarii americani, la instituţia constănţeană de învăţământ au ajuns şi reprezentanţii Consiliului Român al NLUS (Navy League of the United States - Liga Navală a Statelor Unite), organizație cunoscută pentru implicarea activă în acţiuni sociale.
Militarii nu au venit cu mâna goală la elevii de la Colegiul National Pedagogic „Constantin Brătescu“, cărora le-au dăruit articole de sport, mingi de fotbal și de baschet. Totodată, ei au refăcut porțile de pe terenul de fotbal al unității școlare. Vizita s-a încheiat cu un meci de baschet în curtea liceului, la care au participat militarii de pe cele două nave, alături de elevii constănţeni. Colegiul Pedagogic „Constantin Brătescu“ nu este la prima colaborare cu Liga Navală a Statelor Unite, fondată în 1902, cu susţinerea Preşedintelui Theodore Roosevelt. Anul trecut, militarii americani au donat cărţi bibliotecii colegiului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii