Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proprietari, Iuliana şi Dumitru Bara Imobil de patru etaje pe strada Sabinelor, pentru cabinete medicale (document)

ro

20 Feb, 2016 00:00 5591 Marime text
Pe strada Sabinelor nr. 60 din municipiul Constanţa va fi ridicat un imobil de patru etaje, unde vor fi amenajate mai multe cabinete medicale.
 

La Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, Dumitru şi Iuliana Bara au depus proiectul „Construire imobil S+P+3-4 etaje - cabinete medicale, conform HCL nr. 223/13.10.2015“, în vederea obţinerii acordului de mediu.
 
Terenul este situat în intravilanul oraşului Constanţa, pe strada Sabinelor nr. 60, având următoarele vecinătăţi: la nord-est - proprietate privată, la nord-vest - proprietate privată, la sud-vest - strada Avram lancu, la sud-est - strada Sabinelor. Terenul are o suprafaţă de 258,25 mp şi este proprietatea lui Dumitru Bara şi a Iulianei Bara, conform contractului de vânzare-cumpărare nr. 1795/2013.
 
Pe terenul analizat există, în prezent, două corpuri de clădire. Pentru realizarea investiţiei, este necesară demolarea acestora. Conform Certificatului de Urbanism nr. 4359/ 09.12.2015, folosirea actuală a terenului este de locuire, iar destinaţia terenului stabilită prin planurile de urbanism şi amenajarea teritoriului este cea de locuinţe individuale, cu maximum P+3-4 niveluri şi funcţiuni complementare. Funcţiunea obiectivului va fi de cabinete medicale. Potrivit memoriului de prezentare a proiectului, aici vor fi amenajate spaţii medicale pentru medicină generală şi de specialitate.
 
Amplasamentul pe care se va construi imobilul S+P+3-4e - cabinete medicale se va sistematiza şi amenaja pentru a deservi la parametri maximi de confort destinaţia imobilului. Totalul spaţiilor de parcare care vor deservi construcţia va fi asigurat de locurile de parcare existente pe amplasament, dar şi de spaţiile închiriate în vecinătatea imobilului. De asemenea, vor fi amenajate spaţii de parcare speciale pentru persoanele cu dizabilităţi locomotorii.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi consulta Planul Urbanistic Zonal pentru terenul la care facem referire în articolul de faţă. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii