Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aurora Mamaia SRL, demersuri pentru construirea unui imobil de două etaje în Mamaia

ro

22 Apr, 2016 00:00 3022 Marime text
 

Societatea Aurora Mamaia SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa proiectul „Construire imobil D+P+2e cu funcţiunea de cazare şi alimentaţie publică Hotel Aurora, Staţiunea Mamaia“, în vederea emiterii acordului de mediu.
 
Potrivit memoriului de prezentare, se doreşte construirea unui imobil D+P+2E cu funcţiunea de cazare şi alimentaţie publică, pe un teren de 920 mp, proprietate a SC Aurora Mamaia SRL. La demisol va fi amplasată bucătăria, la parter, restaurantul, pe o suprafaţă de 185 mp, iar la etajele 1 şi 2, câte zece unităţi de cazare cu baie proprie. De asemenea, se vor amenaja 30 de locuri de parcare pe bulevardul Mamaia.

Despre Aurora Mamaia SRL

Înmatriculată în anul 1992, firma are sediul social în Mamaia, hotel Aurora. Capitalul social subscris, de 200.000 de lei, integral vărsat, este compus din 20.000 de părţi sociale. Firma este controlată de Agiacai Subhie şi Mambet Meriem. Fiecare asociat deţine 50% din capitalul social. Administratorii societăţii, care se ocupă de „hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare“, sunt Mambet Iuksel şi Mambet Meriem.
 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii