Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ABC Val va ridica un bloc de patru etaje pe strada Atelierelor. Ce spune asoicatul unic, Vasile Costea

ro

04 Apr, 2017 00:00 5075 Marime text
ABC Val SRL, cunoscută în mediul de afaceri constănţean ca o societate care și-a adjudecat mai multe contracte de la autorităţile locale, a obţinut, pe data de 31 martie, Certificatul de urbanism nr. 825 pentru constuirea unui imobil de patru etaje.
 
Aşa cum reisese din informaţiile publicate pe site-ul municipalităţii, Certificatul de urbansim nr. 825 vizează construirea unui imobil S+P+4E locuințe colective cu servicii profesionale la parter, împrejmuire lot și organizarea execuției lucrărilor.
Imobilul va fi ridicat pe strada Atelierelor nr. 36-38, iar actul are o valabilitate de 24 de luni.
 
„Ne luptăm de un an şi am obţinut un al doilea certificat de urbanism, după ce primul a fost respins. Ne vom bucura dacă vom obţine şi autorizaţie de construcţie foarte repede. Este un imobil P+4, cu destinaţia apartamente“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Vasile Costea, reprezentantul firmei.

Despre ABC Val SRL

Firma a fost înfiinţată în anul 1993 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris al societăţii este de 698.210 lei, integral vărsat, compus din 69.821 de părţi sociale. Asociat unic este Vasile Costea, născut pe 15.07.1960, în municipiul Medgidia. Tot el este şi administratorul societăţii, care desfăşoară lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. De-a lungul anilor, ABC Val SRL şi-a adjudecat mai multe contracte de la autorităţile locale. Contractul „Execuţie lucrări aferente obiectivului de investiţii Reamenajarea integrată a zonei pietonale din centrul istoric al municipiului Constanţa“ a avut o valoare totală de 29.543.222,71 de lei. Licitaţia organizată de Primăria Constanţa a fost câştigată de asocierea ABC Val - SCD Antrepriză Construct.
 
De asemenea, ABC Val SRL a câştigat contractul „Lucrări suplimentare aferente obiectivului de investiţii construire parcare multietajata P+7E, în staţiunea Mamaia, zona Cazino Albatros“, în valoare de 805.943,9 lei. În portofoliul de lucrări al societăţii regăsim şi contractele „Servicii de deszăpezire a căilor rutiere, pietonale şi a platformelor de circulaţie, din porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud, Midia şi Mangalia“, atribuit de Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa, „Executarea lucrărilor de construcţii pentru realizarea obiectivului Supraetajare Pavilion A - Baza Nautică a UMC“, atribuit de Universitatea Maritimă din Constanţa, „Reabilitarea şi extinderea unei clădiri din zona metropolitană Constanţa, localitatea Corbu, în vederea utilizării acesteia drept centru de tineret“, atribuit de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Constanţa, „Lucrări conexe container de mari dimensiuni cu destinaţia Terminal Cargo General“, atribuit de SN Aeroportul Internaţional „Mihail Kogălniceanu“ - Constanţa SA, „Reparaţii accesuri (scări) în corpurile A, B, C“, la sediul Companiei Naţionale Administraţia Canalelor Navigabile SA, „Sistematizare pe verticală locuinţe ANL, etapa a II-a, strada Oituz nr. 75, municipiul Mangalia“, adjudecat de la Primăria Mangalia.
 
La acestea se adaugă: „Act adiţional la contractul Executarea lucrărilor de construcţii pentru realizarea obiectivului Supraetajare Pavilion A - Baza Nautică a UMC“, în valoare de 42.667,27 de de lei, atribuit de UMC; „Act adiţional nr. 2 la contractul de lucrări nr. 94/7184/15.06.2011 Reparaţii accesuri (scări) în corp A, B, C la sediul CN ACN“, în valoare de 28.22,2 lei, atribuit de CN ACN; „Lucrări de reabilitare şi ecologizare lacuri Neptun 1 şi 2“, contract în valoare de 9.056.684,42 de lei, atribuit de Primăria Mangalia.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii