Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotoreportaj Ziua Armatei Române, marcată şi la Constanţa (galerie foto + video)

ro

25 Oct, 2016 21:42 4062 Marime text
Vremea mohorâtă de afară sau pur şi simplu faptul că astăzi a fost zi lucrătoare sunt doar două dintre motivele ce par să justifice de ce, astăzi, la Ziua Armatei Române, celebrată în Piaţa Ovidiu, nu a venit aproape nimeni.
 
Ceremonia a început, aşa cum era programat, la ora 11:30. A avut loc tradiţionala slujbă religioasă, urmată de alocuţiuni ale invitaţilor de onoare printre care s-au aflat prefectul judeţului Constanţa Adrian Nicoalescu şi viceprimarul Costin Răsăuţeanu.
 
De asemenea, ca aproape în fiecare an, militarii români i-au avut alături de colegii lor americani, care au defilat alături de ei.
 
Din nefericire, de spectacolul pregătit de militari abia s-a bucurat o mână de constănţeni mai degrabă rătăciţi prin Piaţa Ovidiu.
 
Pentru astăzi, militarii Batalionului 341 „Rechinii Albi“, dar şi scafandrii militari au pregătit şi o expoziţie de tehnică, pe care, din nou, nu prea s-a găsit cine s-o admire.
 
Dacă nici dumneavoastră nu aţi ajuns astăzi la parada de Ziua Armatei de la Constanţa, vă invităm să parcurgeţi galeria foto a acestui articol.
 
Sursa foto + video: ZIUA de Constanţa

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii