Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:15 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţişti morţi în urma unui accident aviatic

ro

20 Nov, 2016 08:38 1552 Marime text
Patru polițiști și-au pierdut viața ieri, la Rio de Janeiro, după prăbușirea elicopterului în care se aflau, în apropiere de favela Cidade de Deus, după o zi de intense schimburi de focuri în zonă între forțele de ordine și suspecți criminali, a informat media locală, citată de agențiile internaționale de presă.
 
Nu este clar dacă elicopterul a fost lovit de focuri de armă sau dacă un alt factor a cauzat prăbușirea, poliția afirmând într-o declarație că investighează incidentul.
 
Aparatul a căzut într-un spațiu deschis, lângă o autostradă, în apropiere de favela Cidade de Deus, unde s-au înregistrat tiruri intense între unități de poliție și infractori.
 
Crimele și violențele au revenit la Rio, la câteva luni după ce al doilea mare oraș al țării a găzduit Jocurile Olimpice, menționează Reuters.
 
EFE amintește că Cidade de Deus a devenit faimoasă pe plan mondial după pelicula omonimă (Orașul lui Dumnezeu), regizată de Fernando Meirelles și Kátia Lund, și care abordează narcotraficul din favelă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii