Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:56 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Michael Schumacher, în stare critică

ro

01 Nov, 2016 07:32 3000 Marime text
Felix Samm, avocatul lui Michael Schumacher, a oferit noi detalii despre starea de sănătate a fostului mare campion mondial de Formula 1.
 

Felix Damm a afirmat că starea de sănătate a lui Michael Schumacher este în continuare gravă, iar acesta nu poate stă în picioare nici măcar ajutat.
 
"Michael Schumacher nu poate să meargă. Nici măcar nu se poate ridica, chiar dacă este ajutat de oamenii care au grijă de el", a spus Felix Damm pentru Sportal, transmite romaniatv.net.
 
Ziarul german Bunte scria anul trecut că Michael Schumacher da semne majore de însănătoșire, dar familia fostului sportiv a dat în judecată publicația și a negat informațiile. Procesul a ajuns astfel la al doilea termen, unde Felix Damm a afirmat din nou că starea de sănătate a lui Michael Schumacher nu s-a schimbat.
 
Michael Schumacher a suferit, pe 29 decembrie 2013, un accident pe o pârtie de schi din Franța, după ce s-a lovit cu capul de o stâncă. Fostul sportiv a fost transportat de urgență la spital, unde a suferit trei operații. Doctorii au început să-l trezească din comă indusă în data de 30 ianuarie 2014. Managerul lui Michael Schumacher a anunțat, pe 16 iunie 2014, că fostul campion mondial de Formula 1 a ieșit din comă și a fost externat din spitalul din Grenoble, fiind mutat în Elveția, la o clinică din Lausanne. La începutul lunii septembrie 2014, Schumacher a fost mutat din nou, de această dată în locuința sa. Din acel moment, informațiile despre starea de sănătate a sportivului venite pe căi oficiale sunt tot mai puține.
  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii