Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chişinău- Jurnal.md O maşină a Procuraturii Teleneşti, furată din curtea unui bloc

ro

05 Sep, 2014 09:08 1910 Marime text
O maşină a Procuraturii raionului Teleneşti a fost furată din curtea unui bloc din oraşul Orhei. S-a întâmplat în noaptea de 27 spre 28 august. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie din Orhei au pornit o anchetă, însă, deocamdată nu a fost găsită nici maşina şi nici făptaşii.

Procurorul din raionul Telenești, Vasile Ciubotaru, locuiește în orașul Orhei și, potrivit portarului instituției, ar face naveta cu mașina de serviciu. Pentru că procurorul nu ar avea permis de conducere, la volan ar fi urcat un amic de-al acestuia, angajat al Oficiului Cadastral Teritorial Teleneşti, Vadim Băetrău, care, la fel, locuiește în Orhei. Angajatul de la Cadastru susține că nu cunoaște nimic despre mașina dispărută.

Șeful Procuraturii Telenești a refuzat să ne ofere detalii. Solicitați să comenteze, reprezentanții Serviciului de Presă al Procuraturii Generale au declarat că a fost pornită o anchetă internă pentru a verifica circumstanțele incidentului și dacă Vasile Ciubotaru avea dreptul să se deplaseze cu maşina de serviciu acasă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii