Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cazul Maddie. Misterul englezoaicei din Roma

ro

23 Nov, 2016 08:16 2728 Marime text
O tânără care trăieşte pe străzile din Roma şi care vorbeşte doar engleză a readus în atenţia opiniei publice un caz despre care s-a discutat intens acum câţiva ani - cel al dispariţiei unei fetiţe din Marea Britanie, Madeleine McCann.
 
Utilizatorii internetului cred că tânăra blondă, fotografiată de câţiva turişti, este chiar Madeleine McCann, despre care nu se mai ştie nimic din 2007, când a dispărut, pe când avea patru ani, din apartamentul în care îşi petrecea vacanţa cu părinţii ei, în Portugalia, scrie digi24.ro.
 
De aproape 10 ani, autorităţile portugheze şi britanice nu au reuşit să rezolve cazul. S-a crezut că fetiţa a fost răpită sau ucisă, dar oficialii nu au dat niciun verdict clar în acest caz. De aceea, acum se crede că tânăra de pe străzile Romei ar fi Madeleine McCann, mai ales că fata refuză banii pe care vor să-i dea turiştii şi răspunde la întrebări doar în engleză.
 
Poliţia italiană a încercat să o identifice, însă ea nu are niciun act. Locanicii spun că fata răspunde la numele Maria, dar poliţiştii spun că ea susţine că o cheamă altfel.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii