Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:32 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unul din conducătorii ambarcaţiunilor implicate în accidentul din Tulcea, audiat

ro

04 Nov, 2016 12:08 2154 Marime text
Unul din conducătorii ambarcaţiunilor implicate în accidentul de aseară de la Tulcea va fi audiat de anchetatori, în condiţiile în care a plecat de la locul accidentului, dar a fost găsit după câteva ore de poliţiştii tulceni.
 
Purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea, inspectorul principal Dorin Visterneanu, a declarat, astăzi, că accidentul a avut loc între un water-taxi, la bordul căruia se aflau 14 pasageri, toţi cetăţeni moldoveni, şi o şalupă rapidă care aparţine unei societăţi comerciale, potrivit România Tv. Conducătorul acesteia a plecat de la locul accidentului la scurt timp după producerea sa. În urma cercetărilor efectuate, bărbatul, în vârstă de 49 de ani, a fost identificat pe raza municipiului Tulcea.
 
Anchetatorii încearcă să stabilească motivul pentru care conducătorul ambarcaţiunii a plecat de la locul accidentului, acesta urmând să fie audiat. De asemenea, se fac cercetări şi pentru a se stabili dinamica accidentului şi cine se face vinovat de producerea lui.
 
Pompierii tulceni au intervenit, joi seară, pentru salvarea a 14 persoane implicate într-un accident naval pe Dunăre, după ce două ambarcaţiuni s-au ciocnit în zona Milei 23, şase dintre victime fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Tulcea. Una din persoanele rănite în accident a fost dusă la Spitalul Judeţean din Costanţa, în timp ce la spitalul din Tulcea au mai rămas internate două persoane rănite.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii