Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un mort și opt răniți Bilanțul tragic al unui accident de lângă Mircea Vodă

ro

09 Aug, 2014 00:00 3835 Marime text


Un grav accident a avut loc ieri după-amiază, în apropiere de localitatea Mircea Vodă.

Evenimentul rutier a avut loc pe DN 22C, între localitățile Satul Nou și Mircea Vodă. În urma unui impact frontal dintre două autoturisme, mai multe persoane au fost rănite, iar un pasager a decedat pe loc.


O Dacia Logan MCV, aparținând firmei Logi Bic SA, a pătruns pe contrasens, a efectuat o depășire riscantă și a intrat în coliziune frontală cu un Renault Megane care circula regulamentar. Potrivit oamenilor legii, în urma impactului, Loganul s-a răsturnat în afara părții carosabile. Potrivit unor martori, un bărbat, pasager în dreapta-față, a decedat pe loc. Alți doi bărbați, pasageri pe bancheta din spate, au rămas încarcerați. Unul dintre ei a fost preluat de o ambulanță SMURD, iar celălalt a fost transportat cu elicopterul la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Alte șase persoane, printre care doi minori, au ajuns la spital. Potrivit medicilor, primii doi bărbați, pasageri în Logan, au suferit răni grave. 

La fața locului au ajuns cinci echipaje de poliție, două ambulanțe SMURD, două ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță, o autospecială cu apă și spumă, pregătită să intervină în cazul vreunui incendiu, și mașina de descarcerare. Traficul în zonă a fost întrerupt zeci de minute.

Sursa foto: adevarul.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii