Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:45 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultima misiune pe pământ, prima în ceruri Doi poliţişti din Constanţa şi-au pierdut viaţa într-un cumplit accident rutier în Ialomiţa

ro

05 Jan, 2015 00:00 4499 Marime text
Ieri a fost ultima misiune pentru doi polițiști constănțeni. Cei doi bărbaţi au pierdut lupta cu moartea la scurt timp după producerea cumplitului eveniment rutier pe DN 3B din judeţul Ialomiţa, drum ce leagă localităţile ialomiţene Borduşani şi Stelnica, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, Andreea Loghin
.
Oamenii legii şi-au dat ultima suflare în tipul exercitării atribuţiilor de serviciu, cei doi aflându-se la momentul impactului într-o misiune de patrulare. Autoturismul de serviciu în care se aflau, o Dacie 1310 a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu un autobuz care efectua rute regulate de transport persoane. Nicio persoană din cele 15 care se aflau în autobuz nu a fost rănită. Însă soarta nu a fost de partea celor doi poliţişti, şoferul şi pasagerul din dreapta, care au murit la scurt timp după impact. Poliţiştii care şi-au pierdut viaţa în teribilul accident de circulaţie erau lucrători în cadrul Secţiei Regionale a Poliţiei Transporturi Constanţa. Ambii aveau 40 de ani şi aveau câte un copil, rămaşi astăzi orfani. Sorin Laurențiu Rădulescu era chiar Şeful Postului de Poliţie Transporturi Navale Hârșova, iar în misiune era însoţit de un adjunct, Liviu Gabriel Bălosu. Primul locuia în Feteşti, iar celălalt la Hârşova.

Maşina în care se aflau a devenit un morman de fiare contorsionate. La faţa locului s-au deplasat mai multe autospeciale s-au deplasat la faţa locului. Pompierii Gărzii Feteşti i-au descarcerat pe cei doi bărbaţi, iar alături de ei au intervenit şi medicii de pe ambulanţă. Din nefericire, toate eforturile acestora a fost zadarnice, căci după minute bune în care i-au resuscitat, cei doi poliţişti au murit. Decesul unuia dintre ei a survenit imediat cum ambulanţa a ajuns la Spitalul Municipal „Anghel Saligny” Feteşti, iar celălalt a murit la scurt timp în braţele medicilor. Surse din cadrul Poliţiei au afirmat că cei doi aveau toate evaluările (psihologică, rutieră) la zi. În ultimii ani, cei doi poliţişti de 40 de ani obţinuseră la evaluări calificative maxime.

Cercetările poliţiştilor rutieri sosiţi la faţa locului continuă, însă din rimele informaţii, accidentul s-a petrecut pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de trafic, drumul fiind acoperit cu gheaţă şi zăpadă. Cel care se afla la volanul automobilului ar fi pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a lovit de un autobuz care circulă regulamentar, din sens opus.

Sursa foto: Facebook.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Oana 05 Jan, 2015 11:08 Sunt tare curioasa sa vad care sunt vinovatii acestui tragic accident! Cu siguranta mortul va fi vinovat si nu sistemul care distribuie cosciuguri pe roti si nu masini de politie!