Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi polițiști au murit într-un accident rutier pe DJ221 (Brăila)

ro

09 Jun, 2020 23:02 2638 Marime text
  • Polițiștii se aflau în serviciul de patrulare.
Doi poliţişti au decedat într-un accident de circulaţie, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe DJ221, pe raza localităţii Şuţeşti, potrivit IPJ Brăila, conform agerpres.ro

"Din păcate, în această seară, doi poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Ianca - IPJ Brăila au decedat, în urma unui accident rutier. Aceştia se aflau în serviciul de patrulare, pe raza localităţii Şuţeşti. Transmitem sincere condoleanţe familiilor colegilor noştri şi tuturor celor care i-au cunoscut. Referitor la cauzele accidentului rutier, vă informăm că în acest moment se efectuează cercetarea la faţa locului, urmând a se stabili toate împrejurările în care s-a produs evenimentul", se arată într-un comunicat al IPJ Brăila.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brăila, col. Ştefan Stoian, la faţa locului au intervenit două autospeciale ale ISU şi un echipaj SMURD.


Într-o postare pe Facebook, Sindicatul Europol anunță că cei doi polițiști decedați sunt Mihai Bara (45 ani) și Ana Maria Manea (21 ani) din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca - IPJ Brăila. „Colegii noștri se aflau la datorie, în serviciul de patrulare, pe raza localității Șutești. În urma accidentului, colegii noștri din cadrul Secției 4 Ianca – IPJ Brăila, au rămas încarcerați și au decedat după ce mașina a luat foc“, se mai arată în mesajul Sindicatului Europol.

Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii