Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei minori din Constanţa, acuzaţi de furturi din maşini, firme şi magazine

ro

23 Jun, 2015 00:00 1852 Marime text
Poliţiştii din cadrul Secţiilor 2 şi 3 au efectuat cercetări cu privire la activitatea infracţională a trei adolescenţi cu vârste cuprinse între 14 şi 15 ani, toţi din Constanţa, descoperind că respectivii sunt autorii mai multor furturi din maşini şi societăţi comerciale.
 
Astfel, spun poliţiştii, în noaptea de 6/7 iunie, aceştia ar fi sustras bunuri dintr-un cabinet de optică medicală şi dintr-un cabinet de avocatură, situate pe strada Avram Iancu, în noaptea de 31 mai/1 iunie, dintr-un laborator al unei cofetării, iar în noaptea de 13/14 octombrie 2010, dintr-un autoturism parcat pe strada Decebal din municipiul Constanţa.
 
Reamintim că, la data de 18 iunie, ora 3.20, poliţiştii Secţiei 2 din Constanţa au fost sesizaţi de către dispeceratul unei firme de pază cu privire la faptul că la un obiectiv s-a declanşat sistemul de alarmă, agenţii găsind la locul respectiv un geam deschis.
 
Din primele verificări, s-a stabilit că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie într-un birou, de unde au sustras un laptop, iar în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 2, cu sprijinul celor de la Secţia 3, i-au identificat pe I.F. şi pe M.S., ambii de 15 ani, din Constanţa, bănuiţi de comiterea furtului. La scurt timp, aceştia au fost depistaţi şi s-a recuperat şi laptopul reclamat ca sustras (trei percheziţii la domiciliile lor).
 
În continuarea cercetărilor, poliţiştii au mai stabilit că cei doi, împreună cu I.L., de 14 ani, în noaptea de 11/12 iunie, ar fi sustras un laptop, o tabletă electronică şi o sumă de bani din incinta unei spălătorii auto, prejudiciul în acest caz fiind recuperat în proporţie de 50%.
 
Faţă de aceştia s-a luat iniţial măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, iar în urma prezentării Judecătoriei Constanţa, pe numele lor au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat.
 
Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiilor 1, 2 şi 3 Poliţie Constanţa, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii