Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:03 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Test oficial al SIE Răspunzi la întrebări şi afli dacă poţi deveni spion

ro

14 Jul, 2016 00:00 4324 Marime text


Orice român poate afla acum dacă are calităţile necesare pentru a deveni spion şi cum se poate angaja în cadrul Serviciului de Informaţii Externe (SIE). Acest lucru se întâmplă prin intermediul unui joc ce îţi testează abilităţile de spion. Publicul-ţintă este reprezentant de tineri, aceştia fiind îndemnaţi la probarea abilităţilor prin trei tipuri de teste: situaţional, de cultură generală şi de inteligenţă. Cele trei „personaje“ sunt asemănătoare benzilor desenate şi specifice filmelor cu spioni. Testul este accesibil prin site-ul SIE.
 
„A fi angajat al SIE înseamnă să-ţi doreşti să fii cel mai bun. De ce să ai doar un job, când poţi contribui la apărarea intereselor naţiunii tale? Vei face parte din prima linie de apărare şi protejare a ţării tale, lucrând alături de oameni cu abilităţi de excepţie“, se arată pe site-ul SIE.
 
După ce alegi unul dintre cele trei „personaje“ (de fapt, alegi tipul de test), trebuie să fii atent la întrebări, detalii sau cifre. Testul situaţional îţi va pune în evidenţă abilităţile pentru munca de spion. Este un joc de rol unde atenţia, concentrarea şi logica te vor ajuta să îndeplineşti o misiune de spionaj. Testul este structurat în trei părţi, fiecare parte urmând a începe la finele celei anterioare, fără posibilitatea de a reveni. În funcţie de conţinutul fiecărei întrebări, răspunsul corect poate fi constituit dintr-una sau mai multe din variantele prezentate.
 
La final, utilizatorului i se solicită numele, vârsta, o adresă de email, unde va primi rezultatele şi, de asemenea, suma unor cifre - cod captcha.
 
SIE este instituţia de stat specializată în domeniul informaţiilor externe privind siguranţa naţională, apărarea României şi a intereselor sale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cepan george marius 16 Sep, 2017 00:34 cunosc 3 limbi straine si as dori sa lucrez pentru stat