Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspectat că a violat o minoră Constantin Iamandi a scăpat de arestul la domiciliu

ro

31 Oct, 2015 00:00 1347 Marime text


Magistraţii Judecătoriei Constanţa au dispus, ieri, înlocuirea măsurii arestului la domiciliu luată faţă de Constantin Iamandi cu măsura controlului judiciar, pe o durată de 60 de zile, de la data de 30 octombrie la data de 28 decembrie, inclusiv. Decizia nu este însă definitivă.
 
Constantin Iamandi a fost deferit justiţiei de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa pentru săvârşirea infracţiunii de viol.
 
Pe timpul cât se află sub control judiciar, Iamandi trebuie să respecte următoarele obligaţii: „a) să se prezinte la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat; b) să informeze de îndată instanţa de judecată cu privire la schimbarea locuinţei; c) să se prezinte la secţia de poliţie în raza căreia domiciliază, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat“.
 
De asemenea, pe timpul controlului judiciar inculpatul trebuie să respecte următoarele obligaţii: „a) să nu depăşească limita teritorială a României, decât cu încuviinţarea prealabilă a instanţei de judecată; b) să nu se apropie de persoana vătămată sau de membrii familiei acesteia, de martorii audiaţi şi să nu comunice cu aceştia direct sau indirect, pe nicio cale“.
 
Reamintim faptul că, în seara zilei de 12 martie, Constantin Iamandi este suspectat de oamenii legii că ar fi întreţinut un raport sexual normal prin constrângere cu o minoră în vârstă de 13 ani, în curtea situată în spatele casei unde locuia persoana vătămată.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii